Източник: fakti.bgЕдно най-важните условия при построяването на еднофамилна къща е

...
Източник: fakti.bgЕдно най-важните условия при построяването на еднофамилна къща е
Коментари Харесай

Вижте уникална къща, подходяща за малък парцел

Източник: fakti.bg

Едно най-важните условия при построяването на еднофамилна къща е парцелът да е над избрана величина, с цел да може да има и място за двор. За предпочитане е теренът да е най-малко 1000 кв.м.

Другият вид е да построите дребна и компактна къща. Голямото предизвикателство във втория случай е да извършите по този начин, че интериорното пространство да е по този начин разпределено, че да не ви е тясно.



Именно с решаването на тази задача са се заели от архитектурното студио New Frontier Tiny Homes и са съумели да дадат сполучливо решение.



Те оферират модела къща Cornelia, който е с формата на морски резервоар. В него има всичко належащо за удобен метод на обитаване през всички сезони на годината. Надничайки в контейнера е мъчно да повярвате, че в него има всичко належащо.



Има обща стая, която играе ролята на дневна, столова и офис. Има кухня и тоалетна с душ кабина и спално пространство за двама души, до което се стига по стълба. Осветлението е решено със светодиотни лампи, има отопление и всички нужни връзки – топла вода, ВиК, телефон и интернет.



Подобна къща е идеалното решение за вика на село. Cornelia е и хубав. Всичко вътре – от пода до тавана, е направено от дърво. Разполага с задоволително огромни прозорци, от които се разкрива невероятна панорама към природата, а за тези, които желаят повече усамотение, просто би трябвало да пуснат капаците на прозорците.



Главното преимущество на къщата е, че цялата може да бъде преместена от едно на друго място, което не лишава повече от един ден. Габаритите на къщата са 7.3х2.6 метра. Имотът е предопределение за четирима души. 
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР