Източник: Дневник.бгФизическо лице е дарило 1 млн. лв. за борбата

...
Източник: Дневник.бгФизическо лице е дарило 1 млн. лв. за борбата
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски: Физическо лице дари 1 млн. лв. за борбата с коронавируса

Източник: Дневник.бг

Физическо лице е дарило 1 млн. лева за битката с разпространяването на ковид в България. Това заяви на постоянен брифинг ръководителят на спешния щаб ген. Венцислав Мутафчийски.

Той сподели, че към този момент не оповестява името до момента в който дарението не бъде осъществено. Препоръча средствата да се превеждат по дарителнската сметка на Министерството на здравеопазването, където е съсредоточено и вземането на решения за разпределението на средствата.

Мутафчийски сподели, че даренията не престават да се усилват и общата сума е динамична. Според опорестените до момента данни най-големите дарения на физически лица са от депутатите - предприемачи Делян Пеевски и Георги Гергов от Българска социалистическа партия - по 300 хиляди лева, телевизионният водещ и основател на партия Слави Трифонов - 100 хиляди лева

Кои са някои от донорите, за какви дела подаряват и по какъв начин се разпределят средствата, четете тук.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР