Източник: Дилян Марков Нов революционен метод за неинвазивна липосукция навлиза

...
Източник: Дилян Марков Нов революционен метод за неинвазивна липосукция навлиза
Коментари Харесай

Д-р Айлин Шеф: Иновативен метод премахва излишните мазнини без странични ефекти

Източник: Дилян Марков

Нов революционен способ за неинвазивна липосукция навлиза в България. Уредът truSculpt3D употребява новаторска технология за стопяване на мазнините и целулита в проблематичните зони без странични резултати и без оздравителен интервал за разлика от познатите до момента процедури.

Апаратът е на американската компания, водач на пазара за здравна инсталация, Cutera и е най-новата клинично потвърдена нехирургична процедура, опция на оперативната липосукция. Чрез него се редуцират 24% от мазнините в обработваната област единствено с една процедура.

За успеваемостта на метода беседваме с доктор Айлин Шеф , експерт по клинична и естетична дерматология.

Д-р Айлин Шеф е приключила медицина в София през 2007 година като отличник на випуска с премия „ Златен Хипократ “. През 2017 година

пази докторска степен в Мадритския университет „ Комплутенсе “ с дисертационен труд, отдаден на приложението на лазерните и светлинни системи в дерматологията. Завеждала е лазерния бранш в клиниката по дерматология към ВМА – София в продължение на 10 години.



- Д-р Шеф, какво съставлява новият способ за неинвазивна липосукция truSculpt3D?


- Съвременната медицина непрекъснато търси нови благоприятни условия за рационализиране на методите за оформяне контура на тялото. Една от последните нововъведения в международен мащаб за скулптиране на проблематични зони на тялото е процедурата truSculp3D. Това е неинвазивна радиочестотна операция, при която отмерено подадената топлота прониква през целия пласт мазнини в третираната област. Температурата се покачва до 44° C и по този начин настава разрушение на мастните кафези в тази област. След това организмът ги отстранява от тялото в границите на 12 седмици. Допълнително преимущество на тази процедура е, че радиочестотата има мощен кръвоспиращ резултат върху кожата посредством мощно увеличение на производството на колаген в дермата.

- С какво методът е по-различен от познатите до момента за съкращаване на мастните натрупвания?

- Технологията, която международният колос Cutera създава, дава доста и съществени преимущества на процедурата trusculpt3D. Тя води до трайно заличаване на мастните кафези и стягане на кожата в третираната област. Няма оздравителен интервал и странични резултати, а резултатите са сравними с тези при оперативна липосукция.

И всичко това единствено с 1-2 процедури!

- Кой може да се възползва от метода?

- Процедурата е подобаваща за всички мъже и дами без ограничаване на възрастта, които желаят да изваят своето тяло. Тя е за тези, които се хранят здравословно и спортуват, само че все пак имат натрупвания на мазнини в избрани области. Манипулацията е дейно средство за реализиране на отлична фигура за хора, които не желаят да се подлагат на оперативно лекуване и упойка, които крият опасности за здравето като липосукцията. Както и за ангажирани пациенти, които нямат време да се подлагат на голям брой процедури и желаят незабавно да се върнат към ежедневните си отговорности.

Свързани публикации.. Чрез свръхзвуково намаляване се редуцират проблематични зони и освен 0 Лазерна липосукция – преимущества и дефекти 0 Двойна брадичка?! Отстранява се сполучливо, трайно и неоперативно към този момент 0



- Кои зони могат да бъдат третирани?


- С процедурата truSculpt3D

могат да се третират сполучливо всички области, в които има струпване на мазнини и не могат да се отстранен с интензивни извършения и диета. Такива са корема, паласките, бричовете, натрупвания по коленете, вътрешната страната на бедрата и горната част на ръцете, както и двойната брадичка.



- Колко време лишава процедурата и по кое време се виждат резултатите?


- Обикновено процедурата трае от 30 до 60 минути, според от размера на третираната област. С оглед на дебелината на мастния пласт са нужни една или две процедури с период от един месец. Резултатите стартират да се следят още 24 часа след първата процедура. Оптималните нормално се реализират след 12 седмици, когато тялото изхвърли всички разрушени мастни кафези в третираната зона.



- Къде в България се употребява този способ?


- В момента съм единственият експерт, на който Cutera гласоподава доверие. Предоставиха ми извънредно право да работя с техния уред в България.

-

За какво би трябвало да внимаваме, когато избираме къде и при кого да си вършим естетични процедури?


- Всъщност, тези процедури са извънредно съществени и не трябва да се доверяваме с лека ръка на всеки, който ги предлага. Това би трябвало да са лекари, експерти кожни лекари или пластични хирурзи, с тествана подготовка и опит в областта на естетичната медицина. Пациентите не трябва да се подлъгват по примамливи предложения за евтини естетични процедури, защото рискуват да попаднат на несертифиран експерт, което крие опасности както за здравето им по този начин и за търсения краен резултат.

Повече за метода, практикуван от доктор Айлин Шеф в България
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР