Източник: Бултрако Моторс, клон Пловдив, става официален дилър на високотехнологичната марка Subaru.

...
Източник: Бултрако Моторс, клон Пловдив, става
официален дилър на високотехнологичната
марка Subaru.
Коментари Харесай

Subaru е новата марка в портфолиото на Бултрако Моторс Пловдив

Източник:

Бултрако Моторс, клон Пловдив, става официален дилър на високотехнологичната марка Subaru. Това бе оповестено през вчерашния ден, 21 юни на специално събитие във връзка откриването на новия шоурум на японските коли, известни със своите боксер мотори и Системата за задвижване на всички колела Symmetrical All Wheel Drive. Така бул. „ Пазарджишко шосе “ 82 в града под тепетата става още по-атрактивен адрес за феновете на японското автомобилостроене.

На откриването на новия дом на Subaru присъстваха представители на висшия мениджмънт на Субару Италия - Такаши Ямада, общоприет управител, Кенджи Мукай, бизнес координатор и управител външни пазари, Андреа Мереа от международния отдел на Субару Италия и Владимир Димитров, районен управител на компанията за България.



„ Днешният ден е превъзходен за Субару Италия, тъй като имаме прелестен нов партньор в лицето на Бултрако Моторс Пловдив, компания с 26-годишен опит в автомобилния бизнес и с отлична търговско-сервизна база, която отговаря на нашите високи условия. Вече 65 години Субару е знак на високо качество, отлични динамични индикатори и екологичност. Японската компания първоначално е произвеждала самолети. Това ни прави неповторим бранд кадърен да се отличава от конкуренцията благодарение на технологиите, които използваме.Пожелавам доста щастливи и доволни клиенти на новия член от дилърското ни семейство в Европа, което с всеки минал ден става по-голямо “, подчерта Ямада-сан по време на откриването на новото дилърство.



„ Щастлив съм, че добавихме в портфолиото си една изключителна марка в лицето на Субару, която към този момент 40 години се слави със своите извънредно надеждни боксерови двигатели, а от повече от 30 години е символ на високата проходимост благодарение на системата със симетрично задвижване на всички колела “, показа Костадин Грозданов, изпълнителен шеф на „ Астреко холдинг “, част от който е и дилърството Бултрако Моторс Пловдив.

„ Разполагаме с млад, само че изключително професионален екип. Тук, в шоурума ни ще видите най-новите модели от гамата на Subaru – емблематичния Forester, изключителния Outback, новото потомство на Subaru XV. Всички ние сполучливо преминахме през обучението за предпродажбено и следпродажбено обслужване, обезпечено от Subaru “, заяви Ангелина Деведжиева, изпълнителен директор Бултрако Моторс и шеф на Subaru Пловдив. „ Смятам, че ще оправдаем доверието, което ни оказа Subaru Италия, избирайки ни за формален дилър на марката за район Пловдив “, додаде още тя.



За Бултрако Моторс
Вече 26 години Бултрако Моторс е сред основоположниците на автомобилния бизнес в България. Пловдивският клон на дилърството оперира от 12 години в града под тепетата и е с отлична известност в продажбеното и следпродажбеното обслужване на колите, мотоциклетите и ATV машините от марката Honda. От юни 2018 година Бултрако Моторс Пловдив е дилър и на марката Subaru. В портфолиото на компанията влизат и италианските марки за мотоциклетни каски от Nolan Group (X-Lite, Nolan и Grex), аналогичните артикули на испанския производител NZI. Бултрако Моторс е оторизиран дилър и на английския водач в света на мотоциклетните аксесоари - Oxford, както и на френския производител на спортни дрехи Kenny Racing. Дилърството е част от холдинга Астреко.

За Субару Италия
Субару Италия е дъщерно сдружение на Subaru Europe NV / SA. и е оторизиран дистрибутор на Subaru за Италия, Австрия, Словакия, Словения, Хърватия, и България. Субару Италия е компания с повече от 30 години история и участва на българския пазар от 2014г.

За Subaru
SUBARU CORPORATION е водеща японска компания, глобален производител на коли. Subaru непрекъснато се стреми да произвежда автомобили, които оферират висока степен на сигурност при всички пътни условия, чудесно динамичност и интелигентни решения. Тази идея се ползва за всеки автомобил, който Subaru създава. Системата за задвижване на всички колела Symmetrical All Wheel Drive на Subaru е създадена като продължение на тази идея. А задвижването е проектирано по този начин, че да бъде идеално симетрично с невисок център на тежестта посредством на хоризонтално разположения Subaru Boxer двигател.

*Снимки и видео Автопрес 2001
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР