Източник: БГНЕСОт партия Воля излязоха с остра позиция срещу ВМРО.Ето какво

Източник: БГНЕСОт партия Воля излязоха с остра позиция срещу ВМРО.Ето какво ...

Марешки: ВМРО искат да вкарват в затвора гражданите, които ги хулят, че не си изпълниха обещанията. Това е нечувана цензура и ограничаване на правата.Източник: БГНЕС

От партия Воля излязоха с остра позиция срещу ВМРО.

Ето какво се казва в нея:

"Уплашени от нарастващото недоволство на народа, заради лъжите и обидите на ВМРО към българските граждани, парламентарната им група панически внесе законопроект-харакири.

За да не бъдат изобличавани техните безобразия в политиката, опитват отчаяния ход да се скрият зад закон.

С искането да бъдат глобявани и вкарвани в затвора измамниците и грубияните в политиката, де факто осъждат самите себе си. Те са първите, които трябва да бъдат подведени под отговорност, по силата на такъв закон.

Излъгаха българския народ, че ще направят минималната пенсия 300 лева; не осигуриха полицай във всяко село; обидиха с цинични думи българските жени. Само това е предостатъчно да попаднат под ударите на този закон.

Излиза, че всеки българин, който ги хули за неизпълнените обещания и за обидите, трябва да влезе в затвора. Това е нечувана цензура и ограничаване правата на гражданите. Затова ние определяме този проект  като закон срещу българския народ."

Източник: petel.bg