Източник: Али Паркър „Принцеса Брайлин все още е с нас.

...
Източник: Али Паркър „Принцеса Брайлин все още е с нас.
Коментари Харесай

Две снимки - тежката съдба на едно дете

Източник: Али Паркър

„ Принцеса Брайлин към момента е с нас. Пулсът й е едвам осезаем. Ние не можем да го усетим, единствено да го чуем със стетоскоп. Сестрите споделят, че може да си отиде в идващия час, само че към момента има късмет да станат чудеса “.

Така стартира текстът под сърцераздирателна фотография на малко момиченце, борещо се за живота си в болница в Пенсакола, щата Флорида. Нейната майка я разгласява в обществената мрежа Facebook, с цел да покаже какъв брой безмилостен може да бъде ракът с едно дете.

Фотосът би разчувствал всеки, който има сърце. На него се вижда спящото 5-годишното момиченце, обхванато от разнообразни системи, само че и от обичаните си плюшени играчки, които не може да прегърне. На стол до него стене от обезсърчение 49-годишният й дядо.

„ През множеството време съм лежала до леглото, фотографията е направена по-рано. Моето куче Санди също е тук и лежи до Брайлин през цялото време… Днес беше извънредно сложен ден и нямам визия какво ще върша през идващите няколко часа. Никой не може да се оправи с това … “, написа през сълзи майката.

Свързани публикации.. Лъч вяра за Наталия 0 Капачките, които избавят живот 0 Живот с муковисцидоза 2

През декември 2017 година лекарите откриват, че дребното момиченце има глиом (тумор) на мозъчния дънер, който прогресира доста бързо. Изследванията в болничното заведение "Сейнт Джуд “ демонстрират, че това е доста рядка форма на рак, която визира децата на възраст сред 5 и 10 години.

„ Той е страшилище. Сякаш се насочва към хората, които най-вече губят, само че са щастливи, само че и към хората, които са задоволително мощни, с цел да се оправят с него с прелест и храброст “, споделя Али Паркър, майката на Брайлин.

В припадък на обезсърчение тя излива възприятията си във Facebook и от изявленията й излиза наяве, че татко й също е болен от рак. Жената споделя, че не знае по какъв начин ще събере сили, с цел да погребе първо детето си, а след това и неговия дядо, за който прогнозите на лекарите също не са положителни.

Само за няколко часа фотографията обикаля обществената мрежа и събира хиляди мнения. Фотосът е споделен над 4 хиляди пъти. Под него доста хора показват своята поддръжка към фамилията в тежката му борба. И до момента в който при публикуването му майката написа, че скоро детето й ще бъде ангел, няколко дни по-късно тя е изпълнена с вяра за оздравяването му.

„ Брайлин въодушеви хората по целия свят. По-рано през днешния ден разговарях с обществени служащи и лекари. Един от тях ми сподели, че има лекуване за нея. Той има вяра, че още има късмет. Най-накрая един доктор, който желае да ни помогне! “, изяснява тя.

Глиомите са типове тумори, които пораждат в основния и гръбначния мозък. Те са най-честите на това място, само че могат да бъдат с друга степен на злокачественост. Всички, локализирани в мозъчния дънер или прилежащите вентрикулни структури имат по-лоша прогноза и бързо водят до съдбовен край. Главоболие, гадене и повръщане, епилептични пристъпи, речеви проблеми, уязвимост в крайниците, са най-срещаните им признаци.

Майката прецизира, че със своите фотоси и изявления не цели страдание, а по-скоро желае да осведоми повече хора за последствията от рядката форма на рак, покосяваща доста дребни деца в Щатите.

„ Преди не се гордеех с моята Брайлин. Тя постоянно е била мъчно дете. Подценявах силата й, в никакъв случай към този момент няма да върша тази неточност “, гласи скорошна обява на Али във Facebook, от която излиза наяве, че детето към момента е живо.

Подкрепа на 5-годишната Брайлин дава и нейната сестричка, която не стопира да държи ръката й в болничното заведение. Техните родственици идват един след различен в лечебното заведение още на 7 януари, с цел да се сбогуват с русото момиченце, само че то не бърза да си отива от този свят и им демонстрира, че е най-борбеното измежду тях. А на тях им остава вярата за знамение.

Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР