Източник Агенция ФокусСДС ще има по-големи шансове на европейските избори,

...
Източник Агенция ФокусСДС ще има по-големи шансове на европейските избори,
Коментари Харесай

Първан Симеонов, „Галъп Интернешънъл“: СДС ще има по-големи шансове на европейските избори, ако се присъедини към консервативните формации

Източник Агенция " Фокус "

Съюз на демократичните сили ще има по-големи шансове на европейските избори, в случай че тръгне към консервативните обединения. Това сподели за обзорното предаване „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ политологът и изпълнителен шеф на социологическата организация „ Галъп Интернешънъл “ Първан Симеонов.

„ Къде ще отиде Съюз на демократичните сили? Изборът е двоен – дали да върви при либералите или при консерваторите. Ако тръгне да върви при либералите – не виждам огромни шансове, тъй като демократичното не е на мода. Ако тръгне да върви при консервативните обединения, виждам повече шансове. Под консервативни имам поради всевъзможни обединения, от останки от Оперативна програма и така нататък Вместо това, Съюз на демократичните сили сякаш потегля към ГЕРБ. Тук има огромно запитване – трябват ли му на ГЕРБ? “, сподели още политологът.

По думите на Първан Симеонов по време на евроизбори дребните партии стават огромни, тъй като по този метод си подвигат цената.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР