Източник: 24РодопиАз не съм убиец! Защо ме вземате? Аз не

...
Източник: 24РодопиАз не съм убиец! Защо ме вземате? Аз не
Коментари Харесай

Ексклузивно! Как се издаде Мехмед и кой първи разбра, че срещу него седи убиецът на Дамла


Източник: 24Родопи

„ Аз не съм палач! Защо ме вземате? Аз не съм я умъртвил “, това повтарял нервно в полицейската кола през вчерашния ден 25-годишният Мехмед Хасан и кършел пръсти. Дори не бил с белезници. Трябвало да бъде откаран в Кърджали за снемане на показания.

В колата Мехмед се държал несъответстващо като в утрото на 17 декември в болничното заведение в Момчилград, където отишъл да види мъртвата си братовчедка. Тогава локалните служители на реда сметнали, че младият мъж е шокиран от гибелта на близката Дамла, само че и Мехмед прозорливо избягал на открито, обяснявайки, че не може да издържи на гледката.

Три дни по-късно, в сряда, нямало по какъв начин да излезе от патрулката, само че траял да повтаря „ Аз не съм я умъртвил “.

Когато доведеният от Момчилград млад мъж бил настанен против психолог на Министерство на вътрешните работи, командирован от столицата специалист, учещ умствените процеси, декларирал: Този е килърът!
Тези думи сринали Мехмед и той заповтарял: „ Искам мама, желая мама “. И се почнало с цялостните признания.

Мехмед изискал назаем пари от вуйна си Садет Муса, тя му дала 50 лв.. Той имал потребност от още пари и решил да влезе в жилището на вуйна си. Знаел, че тя е на работа във фабриката край Кърджали в събота вечерта и ще се върне в неделя сутринта след 7 часа. Знаел, че 7-годишната му братовчедка Дамла е сама, тъй като баба й, която оставала с нея по време на нощните смени на майка й, се намира в Турция. Отключил. Надявал се безшумно да тършува из жилището, да откри пари и да си тръгне неусетен. Дамла се събудила и Мехмед затиснал устата и носа на детето. Не желал да я убива, а просто да не й разреши да вика.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР