Източник: 24 часа, снимка: БулфотоСтефан Данаилов диша самостоятелно, макар да

...
Източник: 24 часа, снимка: БулфотоСтефан Данаилов диша самостоятелно, макар да
Коментари Харесай

Подобрява се състоянието на Стефан Данаилов

Източник: " 24 часа ", фотография: Булфото

Стефан Данаилов диша независимо, въпреки да е интубиран . Дишането му се подкрепя от уред, без да е изцяло изкуствено, за което е належащо да се направи дупка в трахеята му, така наречен трахеостома.

Близките му чакат през днешния ден да бъде екстубиран, т. е. да се извади тръбата от гърлото му, с която се подкрепя дишането посредством подаване на О2 с избрана централизация, и да се постави така наречен назален катетър – дребна тръбичка с две дупки пред носа, заяви „ 24 часа ”, цитирайки околните на артиста.

Легендата на българското кино и спектакъл беше признат в лечебното заведение на 9 октомври с  затруднения след вирус . Впоследствие стана ясно, че е развил белодробна емболия и е трябвало да му бъде направена пункция.

Ламбо беше признат по неотложност в болница в Бургас след случай през август, където му беше направена интервенция на тазобедрената става. След спомагателни проучвания през септември на огромния актьор беще назначена рехабилитация във военния санаториум в Хисаря. Въпреки това той се върна на сцена и даже игра в няколко постановки, където героят му е в инвалидна количка.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР