Източник lamqta.comОвен  Стремите се да сте искрени, общителни и дружелюбни, но

...
Източник lamqta.comОвен  Стремите се да сте искрени, общителни и дружелюбни, но
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Тежък, напрегнат ден за повечето, изпълнен с неловки ситуации

Източник lamqta.com

Овен 
Стремите се да сте откровени, общителни и отзивчиви, само че това съвсем не Ви се удава. Или попадате в неловни обстановки, или си позволявате нетактични забележки, за които по-късно съжалявате. Бъдете подготвени да признаете своите неточности, или да помолите за амнистия за това, което сте създали, и това ще облекчи живота Ви. По Ваш адрес звучат не малко рецензии, и най-често те са от страна на най-близките Ви хора. Вслушайте се в това, което Ви споделят, тъй като има смисъл. Вечерта може да получите изненадващо рационални препоръки. 

Телец

Днес ще Ви е много мъчно да запазите успокоение – този ден е обвързван с внезапно нарастване на количеството на раздразняващите фактори. И работата е освен в неподходящите условия, само че и в хората, на които, наподобява, доставя наслаждение да Ви нервират. Старайте се, да не влизате в разногласия със странични хора, както и да не се обиждате на околните си – това е единственият метод да избегнете нервното претоварване и напрежението. Ако позволите да Ви предизвикат, целият ден ще пропадне: прекарванията и неприятните размисли няма да Ви разрешат да се концентрирайте на нещо потребно.
 

Близнаци

Днес би трябвало твърдо да помните, че сте виновни за оня, който сте опитомили. Нали когато сте се грижели за обичания човек, стремейки се към неговото разположение, сте се държали малко по-различно от в този момент? Върнете се в тези времена, бъдете нежни, ласкави, деликатни, и най-много - разбиращи колегата.
 

Рак

Днес Вашият любим човек няма да се занимава с разбор на това, какво у Вас се получава добре и какво не, просто тъй като няма да му доближи време.Той просто ще желае да се направи това или това, с цел да му върви работата, а Вие ще се наложи да се справяте както можете, и никой няма да бъде в положение да Ви помогне.
 

Лъв

За Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде извънредно мъчно да се реши на някакво деяние, което радикално ще промени Вашите връзки. Впрочем, нуждата от тези промени е назряла, и това се схваща и от двете страни. Постарайте се дружно да се решите на нужната крачка, с цел да може връзките Ви да се развиват.
 

Дева

Срещата с обичания човек ще премине много комплицирано. Той доста се е изменил за интервала, през който не сте се виждали, та въпреки и да са минали единствено няколко часа. И с този нов човек ще би трябвало да поддържате връзка, да бъдете дружно, да се целувате... Изпитанието няма да е от леките, само че Вие ще го преминете с достолепие! 
 

Везни

Неутрален ден от всяка позиция, с изключение на сантименталната, където въздействието на позитивните трендове ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите доста персонални проблеми, в случай че се отнесете към тях съществено, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с обичания човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкоз ще бъде по-добре. Възможно е превъзмогване на различията с по-възрастни родственици и остарели другари, не одобряващи някои Ваши действия в близкото минало. Ако продължавате да държите на нормалния си метод на деяние, това няма да Ви помогне по никакъв метод да постигнете триумф. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и затрудненията.
 

Скорпион

Постъпките Ви ще се костват на заобикалящите недомислени и екстравагантни. Наблюдават Ви неоправдателно и с интерес, а напълно не може да се каже, че това е най-приятното внимание. Още повече е напълно очевидно, че никой не се кани да Ви окаже помощ, или най-малко да Ви даде някакъв потребен съвет. Отношенията с обичания човек ще станат по-хладни. Днес сте заети единствено и само със своите проблеми, а Вашата „ половинка ” ще се държи като непряк човек. При това денят ще се окаже извънредно удобен за креативна активност и у доста от представителите на Вашия зодиакален знак ще се проявят непредвидени гении. Денят ще бъде обвързван с огромни триумфи на новото занятие.
 

Стрелец

Това е доста сполучлив и плодотворен ден, който може да посветите на фамилните отговорности, оправяне на някои неща в дома си и решение на битови проблеми. По начало всички представители на Вашия знак са разтропани, действени, проведени и сте в сътояние и най-ленивите да вдигнете за героизъм ( в полза на истината – не за дълго). Ако предпочитате проведено забавление, по-добре се доверете за подготовката на някой различен. Вие към всичко се отнасяте по този начин съществено, че дори и приятелско събиране може да превърнете в формален банкет.
 

Козирог

Не бързайте да действате! Днес размишлението ще се окаже много по-плодотворно занятие. Добре би било да си спомните предишното, защото в него се крият отговорите на доста забавни и настоящи въпроси. Ако Ви предстоят значими договаряния, дайте опция на събеседника да се изговори, и чак по-късно представете своята позиция. Даже и най-умните забележки ще се обезценят, в случай че прозвучат по-рано от избраното време. Отношенията с околните изискват самообладание. Хората, които сте привикнали да подкрепяте и покровителствате, стартират да желаят самостоятелност. Въпреки това Вашето застъпничество продължава да им бъде нужно.
 

Водолей

Днес ще се трудите без необикновен възторг. Нямате предпочитание да се захванете с нещо ново, и се стремите да избегнете разискването на повече или по-малко значими въпроси. Близките хора са тези, които ще Ви оказват помощ да преодолеете това положение. Не жалете време за другарство с тях и не отхвърляйте непредвидени оферти. Причина за Вашето неприятно въодушевление могат да бъдат лекото неразположение или отсъствието на нови усещания. Може би не е зле да се обърнете за съвет към доктор, или да се замислите за къс и необикновен отпуск. Не е ли време да организирате пътешествието, за което по този начин от дълго време си мечтаете?
 

Риби

Да се промени предишното е невероятно, та по тази причина би трябвало да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте създали (или не сте направили), ще се размие във времето, а това значи, че е пристигнало време да гледате напред и да оставите всички неприятни мемоари зад тила си. Докато изчаквате да утихнат всички негативни страсти, Вашето самообладание ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат, ще Ви отвлекат от несъответствуващите мисли по най-хубав метод. Срещайте се с другари и непрестанно си напомняйте, че Ви чака прелестно бъдеще.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР