Източник lamqta.comОвен  Не всички хора изпълняват своите обещания, а днес ще

...
Източник lamqta.comОвен  Не всички хора изпълняват своите обещания, а днес ще
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Една от зодиите е обградена от лицемери, друга обаче да очаква истинско чудо

Източник  lamqta.com

Овен 
Не всички хора извършват своите обещания, а през днешния ден ще можете по нов метод да погледнете на хората, които са се оказали лицемери. Техните стремежи са много надалеч от опциите им. Този урок ще бъде сложен изключително за тях. Доверявайте се на това, което виждате и формирайте своето лично мнение за ставащото. Вашата откровена оценка може да помогне и на другите, само че въпросът е, дали сте подготвени да приемете метода, по който те ще реагират. Постарйте се да бъдете по-далече от хора, които не може да се помирят с обстоятелствата. 

Телец

През този ден звездите предлагат да получите цялостно наслаждение от живота, да се отпуснете и просто да плувате по течението. То ще Ви отнесе в вярното направление. Много е значимо това течение да изнесе на същото място и Вашия обичан човек, тъй като ще е обидно да се окажете на разнообразни крайбрежия на една и съща река, и то – по непозната воля. 
 

Близнаци

През този ден свръхважни събития в фамилиите на Близнаците не се плануват. Вероятни са дребни различия с децата, които при неумело държание може да прераснат в огромен и усложняващ се спор. Звездите Ви поучават, да не следвате своите страсти. Днес разсъдъкът ще Ви бъде най-хубав асистент. Конфликти са евентуални с Овни и Телци.
 

Рак

Ако някой го е заслужил, това сте Вие, а това значи, че ще изпитате не малко наслаждение. Дошло е време да се развличате както би трябвало, прекарвайки една чудна и луксозна вечер. Уверени сте, че има кой да заплати за това, нали? Всъщност проблем няма и да възникне, защото този някой жадува да Ви направи положително усещане. Не му пречете...
 

Лъв

Денят е удобен за отдих и отдалечаване от ежедневните проблеми. Ще Ви се появи предпочитание да се скриете от хората и да се усамотите. В работата ще можете да постигнете триумфи, в случай че действате планувано. Днес сте изпълнени с сила, доста сте дейни и може да поемете доста и разнородни задания. Старайте се, да не се преуморявате и си оставете време за отдих. В персоналните връзки всичко ще се подрежда удачно. Вероятни са нови запознанства.
 

Дева

Не единствено че обмисляте всичко, а и дейностите Ви са дълбокомислени. Представяте си, по какъв начин би могло да се промени всичко в дълбочина, а не да дейставате незадълбочено. Бихте желали още по-дълбоко схващане от средата, която населявате. Заемете се с това - днешният ден е доста подобаващ.
 

Везни

Бъдете извънредно деликатни в диалозите! Днес несъзнателно може да издадете непозната загадка, или инцидентно да разпространите информация, която не е предопределена за заобикалящите Ви. Бъдете сдържани и в отрицателните оценки - зарад тях може да се скапват връзките Ви с авторитетни хора. Добре би се отразили освен на настроението, само че и на самочувствието времето, прекарано в уединение. Поради намаления си витален капацитет, през днешния ден сте уязвими за отрицателни въздействия. Опитайте, да се изолирате от тях,
 

Скорпион

Не би трябвало да се разделяте с тези, които обичате - както по принцип, по този начин и в този ден в частност. Постарайте се да бъдете колкото се може по-близко до своя обичан човек - освен физически, само че и духовно. Просто да го прегърнете ще е незадоволително.. Ще се наложи и да го разберете.
 

Стрелец

Днес ще очаквате, че чудото във Вашия живот въпреки всичко ще се случи, и то тъкмо по този начин, както Ви би трябвало и както би Ви се желало. Само че очакванията Ви може да се окажат неоправдани, и заради това – наивни. Може би не би трябвало да се облягате сляпо на случая и да взмете самодейността в свои ръце?
 

Козирог

Редно е да деянията схващане към членовете на фамилията внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а Вие откровено считате това за нелепост и сте склонни да ги наградите към порядък? Не бурзайте и ще видите, че скоро ще Ви стане забавно, а полученият резултат очевидно ще оправдае напъните.
 

Водолей

Изглежда звездите на небето са се подредили тъй че ще се окажете в центъра на събитията. Днес просто всички ще Ви обичат, и никой нищо няма да изиска в подмяна. Само че недейте да капризничите прекомерно доста, желаейки да употребявате обстановката напълно...
 

Риби

Не неприятен ден за работа. Може да се възползвате от остарели връзки, с цел да завършите работата над значими планове, или да се придвижите напред по пътя към задачата. Не се тормозете да напомняте за себе си на отдавнашни сътрудници и настойници - те ще бъдат радостни, да Ви се притекат на помощ. Но с някогашните възлюбени през днешния ден е по-добре да не се свързвате: прекомерно огромна е вероятността да попаднете още веднъж във към този момент познатия капан. Намерете време за прям диалог с добър другар. Неговите препоръки ще Ви оказват помощ да избегнете недомислените действия.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР