Източната мъдрост помага да се знае точно за особеностите на

...
Източната мъдрост помага да се знае точно за особеностите на
Коментари Харесай

Китайски хороскоп: Как да определите елемента си по дата на раждане

Източната мъдрост оказва помощ да се знае тъкмо за особеностите на всеки темперамент, с помощта на дефиницията на детайла, който оставя отпечатък, върху всеки от нас. Може да определите детайла си по дата на раждане.

Дърво
Хората от този детайл са великодушни и благи, мъдри, само че от най-ранна възраст са склонни към меланхолия. Свикнали да откликват на помощ, те постоянно се разочароват, когато видят неправда. Често се отдръпват в себе си, неспособни да трансформират света. Хората на Дървото постоянно се съмняват в себе си и се двоумят, преди да вземат значими решения, а упражненията за трениране на воля ще са им потребни.
Огън
Огнените хора се отличават със своя ослепителен външен тип и мощен характер. В характера им има същински огън, който може както да стопли, по този начин и да изгори. Най-често огнената буря ражда водачи, само че в случай че хората на Огъня изберат свободата, тогава чертите на деспот ще надделеят в характера им. Тези, които желаят да култивират най-хубавите черти в себе си - волята за победа, отбраната на другите, способността да привлекат финансово благоденствие - би трябвало да извърнат внимание на медитацията. Те ще ви оказват помощ да намерите сили да се справите с отрицателните черти на характера.
Земята
Хората на Земята имат мъдрост. Те са внимателни и не са склонни да се сближават с непознати, само че си основават най-верните другари и сътрудници. Земните хора са дисциплинирани и виновни. Те обаче могат да създадат от мухата слон, създавайки си трудности по пътя към щастието. За тях е значимо да укрепят биополето, с цел да не станат заложници на манипулатори.
Принадлежността към детайлите безспорно оставя отпечатък върху личността, само че развиването на всеки от нас зависи освен от детайлите.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР