Източната китайска провинция Джъдзян ще разтовари учениците от началните и

...
Източната китайска провинция Джъдзян ще разтовари учениците от началните и
Коментари Харесай

Учениците от провинция Джъдзян могат да спрат с домашните след 21 ч.

Източната китайска провинция Джъдзян ще разтовари учениците от началните и междинни учебни заведения от тежката образователна стратегия като им разреши да спрат с домашните след 21:00 ч., заяви Радио " Китай ".

Цел на проекта е да се погрижи за физическото и психическо здраве на децата. Той бе оповестен на уеб страницата на просветителния отдел на провинция Джъдзян в понеделник и съдържа 33 съответни ограничения, измежду които график на изпитите и задоволително време за сън на учениците.

Според проекта учениците от началните учебни заведения могат да спрат с домашните в 21 ч., а от междинните в 22 ч. Тези, които не успят да завършат до тези часове, могат да оставят домашните откакто получат автограф от родителите си, а учителите нямат право да ги санкционират, се показва още в проекта за деяние.

През декември 2018 година Министерството на образованието изиска да се понижи натоварването на учениците като изиска от учебните заведения да управляват количеството на домашните и прецизно да наблюдават институциите за извънкласно образование. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР