Източната философия се е развила през вековете и благодарение на

...
Източната философия се е развила през вековете и благодарение на
Коментари Харесай

Китайски хороскоп: Как да определите елемента си по дата на раждане

Източната философия се е развила през вековете и с помощта на мъдростта на поколенията всеки може да научи доста за себе си. Експертите ни оферират да се срещнем с един елементарен метод за установяване на детайла по датата на раждане. За да разберете по-добре своите характерности и да решите избора на по-нататъшен път, както и да развиете позитивни черти у своя темперамент, четете по-нататък:
Как да определите своя детайл:
Според китайския  е елементарно да определите принадлежността си към този или оня детайл. За това е нужна последната цифра от годината на раждане, която ще разпознава принадлежността към детайла. Родените от 1 януари до 20 февруари се нуждаят от последната цифра, не на годината на раждане, а от предходната.
След това проверете с таблицата:
0-1: детайл от метал;
2-3: стихията на водата;
4-5: дървен елемент;
6-7: детайл на Огъня;
8-9: детайл на Земята.
Характеристики на детайлите
Всеки детайл е неповторим и се въплъщава в хората по разнообразни способи. След като научите главните характерности, може да видите най-хубавите черти на характера си. Може да узнаете и за слабостите, с които е значимо да се борите, с цел да постигнете богатство и естетика с външния свят.
Метал
Хората, принадлежащи към този детайл, се характеризират с волеви темперамент и самостоятелност. Приоритетите им лежат в равнината на реализиране на разцвет и придобиване на власт. Металните хора не са привикнали да губят, само че няма да работят срещу закона, с цел да реализиран задачата си. Те са привлечени от почтеност и надеждност. В природата на хората от този детайл има и импулсивност и парещ манталитет, които от време на време пречат на връзката с околната среда, тъй че те се нуждаят от извършения за реализиране на вътрешен баланс.
Вода
Хората на Водата имат словоохотливост и дарба да завоюват заобикалящата ги среда. Те елементарно се приспособяват към събитията и са в положение да заобиколят клопките, по пътя към щастието. Хората от този детайл имат креативен качества, които при вярно развиване им разрешават да живеят удобно. Въпреки позитивните си качества, хората на Водата имат вродена заложба да ръководят и са мощни манипулатори. Тази линия може да бъде, потребна, само че и да пречи в построяването на мощни взаимоотношения. Важно е притежателите й да се научат сами да се оправят и да се управляват.
Следва продължение…
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР