ИЗТОЧЕН РЪДЪРФОРД, Ню Джърси (AP) — Куотърбекът Даниел Джоунс сега

...
ИЗТОЧЕН РЪДЪРФОРД, Ню Джърси (AP) — Куотърбекът Даниел Джоунс сега
Коментари Харесай

Куотърбекът на Джайънтс Даниел Джоунс се надява да бъде готов за началото на тренировъчния лагер

ИЗТОЧЕН РЪДЪРФОРД, Ню Джърси (AP) — Куотърбекът Даниел Джоунс в този момент се хвърля, до момента в който се движи в рехабилитацията си от тежка интервенция на коляното и се надява да бъде подготвен за играе, когато Ню Йорк Джайънтс открият подготвителния лагер в края на юли.

Говорейки откакто Джайънтс рапортуваха за началната фаза на проведените отборни действия в понеделник, Джоунс сподели, че не е имал никакви неуспехи при рехабилитацията на дясното си коляно и че травмата във врата, която го в профил при започване на сезона, към този момент не е проблем. Той го назова жило.

Скоро навършилият 27 години състезател, който беше определен под номер 6 в плана за 2019 година, има вяра, че дава на Джайънтс най-хубавата алтернатива за куотърбек за сезон 2024, при изискване той е здрав. Той сподели, че се надява да вземе присъединяване в някои тренировки по време на OTAs.

Имаше доста спекулации, че Джайънтс, които излизат от сезон 6-11, се надяват да привлекат куотърбек в края на месеца, изключително заради историята на травмите на Джоунс и фак...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР