Изтичащата в понеделник първоначална забрана за всички полети от Китай,

...
Изтичащата в понеделник първоначална забрана за всички полети от Китай,
Коментари Харесай

До 12 април остават забранени полетите до България от пет държави

Изтичащата в понеделник първична възбрана за всички полети от Китай, Южна Корея, Иран, Италия и Испания се удължава до 12 април, като се изключи категорично позволените от гражданската въздухоплавателна администрация, оповестиха от транспортното министерство.

От информацията излиза наяве, че изключенията ще са за полети до и от Италия и Испания за превозването на български жители, които са в тези страни и желаят да се приберат. Всички те обаче ще подлежат на 14-дневна карантина.

Забраната за полети от тези страни е известена на всички въздушни превозвачи с годен действен лиценз за въздушни транспорти от/до територията на България, на управлението за въздушно придвижване и летищата в страната.

Няма ограничавания за товарни полети, в това число поща, за осъществяването на държавни полети, филантропични полети и такива за оказване на незабавна здравна помощ, както и кацания по механически аргументи на въздухоплавателни средства на летища на територията на България, прецизират от ведомството.

То напомня, че на летищните терминали да се позволяват единствено пасажери с годен билет, като позволената минимална отдалеченост сред заминаващите пасажери в терминала е 1 метър.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР