Изтичащата година постави много предизвикателства, промени много животи и накара

...
Изтичащата година постави много предизвикателства, промени много животи и накара
Коментари Харесай

Бизнес уменията, които ще ни гарантират доходи през 2021 г.

Изтичащата година сложи доста провокации, промени доста животи и накара доста хора да търсят нови способи на работа поради световната пандемия. Кои ще са уменията, които могат да ни подсигуряват приходи през 2021 година и които можем да научим сами? Enterpreneur ни дават някои хрумвания.
 Снимка 507348

Магазин в Shopify

Ако сме се насочили към онлайн търговията, една от най-успешните и лесни за работа платформи е Shopify. Съществуват редица безвъзмездни и платени курсове, които ще ни дадат главните умения като брандинг, дизайн, дропшипинг, оптимизация за търсачки и други.

Анализ на данни

Data analysis е името, под което можем да намерим онлайн курсове за това да разчитаме вярно данни, да работим с Excel, Power BI, Python и други принадлежности.
 Снимка 507350

Дизайн умения

Adobe Creative Cloud е най-популярният набор от принадлежности за криейтив експерти. А образованията включват нахлуване в елементи в работата с Photoshop, Lightroom, Illustrator, After Effects.

Маркетинг в обществените медии

Друга област, която се развива с стремглави темпове, с помощта на изместването на бизнесите онлайн. Независимо дали ще изберем да с специализираме във Фейсбук, Instagram или LinkedIn, или пък решим да построяваме цялостна social media тактика, опциите за платени или безвъзмездни онлайн курсове са доста.
 Снимка 507352



Счетоводство

Колкото сложна и многопластова да е тази сфера, има способи да се специализираме в нея и без да сме приключили цяло университетско обучение. Редица интернационалните, само че и български центрове за образования оферират благоприятни условия да навлезем в работата със сметки и салда онлайн.

Гугъл Ads и Search Engine Optimization

Част от маркетинговата специалност, работата с стартиране на реклами в платформите на Гугъл, както и усъвършенстването на уеб сайтове за търсачката му, са умения, които можем да научим сами онлайн и, в множеството случаи, изцяло гратис. Стига да сме подготвени да им посветим нужното време.
 Снимка 507349

Програмиране

С прехвърлянето на огромна част от бизнеса в цифрова среда работата с осведомителните технологии става от ден на ден и по-разнообразна. Според Enterpreneur най-актуалните сфери там сега са app development, machine learning, software engineering.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР