Изтичането на данни се случва от 11 години насам. Ако

...
Изтичането на данни се случва от 11 години насам. Ако
Коментари Харесай

Ето какво написа хакерът, източил данните от НАП

„ Изтичането на данни се случва от 11 години насам. Ако корумпираното ви държавно управление разкрие уязвимата система, ще можете да видите тази информация в  Web Archive (Internet Wayback Machine). Данните са хаквани и през 2012 година Тогава никой не разбра, че сме съумели да инфилтрираме 30 GB информация ”. Това написа в имейл до NOVA хакерът, направил офанзивата, при която изтекоха персонални данни на 5 млн. души от системата на Национална агенция за приходите.

Хакерът разкрива, че е съветски жител, женен за българка. „ Родителите на брачната половинка ми живеят в България и със личните си очи съм виждал какъв брой зле е страната ви ”, написа мъжът.

„ Глупавите ви правораздавателни органи няма да открият нищо. Просто ще прикрият истината. Ако това се случи, аз персонално ще кача информацията в съветски и български торент тракери, тъй че всеки ще може да я смъкна свободно. Ако медиите, с които влизам в контакт, разгласяват погрешна информация, ще разкрия още две порции данни – още веднъж от Министерството на финансите ”, се споделя още в мейла.

Вижте оригиналния текст на имейла:

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР