Изтеглиха камиона с турска регистрация, който причини тежка катастрофа в

...
Изтеглиха камиона с турска регистрация, който причини тежка катастрофа в
Коментари Харесай

Все още не е известна самоличността на една от жертвите от мелето на АМ Тракия

Изтеглиха камиона с турска регистрация, който аргументи тежка злополука наоколо до Стара Загора с 6 жертви през вчерашния ден и блокираше пътното платно на Автомагистрала „ Тракия “.

"Следствените дейности и огледа на местопроизшествието завършиха към 2:00 ч. през нощта ", съобщи пред БТВ Илия Златев от Областното пътно ръководство в Стара Загора.

Ето какво е положението на потърпевшите при тежката злополука на Автомагистрала "Тракия "

Златев е безапелационен, че не неравности по пътя са предизвикали произшествието, а евентуално заспиване на водача на тира или претоварване на камиона. Причината за злополуката ще се обяснява в следствието.

Що се отнася до мантинелата, тя е била сложена през 1996 година, само че въпреки че е остаряла, към момента е имала предпазваща функционалност, добави той.

Шестима починали при жестоката злополука на Автомагистрала "Тракия "

Причината за злополуката към момента не е ясна, занапред ще се откри с каква скорост се е движел тира, разяснява още Бончо Славов, началник на КАТ-Стара Загора.

Славов съобщи, че дали водачът на турския тир е спазвал наложителните почивки, би трябвало да е било следено от Държавната автомобилна администрация. Загиналият лидер на камиона не е бил тестван за съществуването на алкохол и опиати.

Все още не е известна самоличността на една от жертвите. Става въпрос за един от починалите водачи на един от леките коли, заяви Славов.

Към 9 часа ще бъде пуснато придвижването в посока София по Автомагистрала „ Тракия “, само че то ще се реализира единствено в дейната лента, същото важи и за придвижването в посока Бургас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР