Изтеглен беше жребият за новия сезон 2020/21 в българската Първа

...
Изтеглен беше жребият за новия сезон 2020/21 в българската Първа
Коментари Харесай

Новият сезон в Първа лига започва със зрелища: ЦСКА стартира срещу клуба, който в момента съди

Изтеглен беше жребият за новия сезон 2020/21 в българската Първа лига. ЦСКА ще се изправи против новаците в елита от ЦСКА 1948 на старта на новото състезание.
Както е известно, от ЦСКА са подхванати правосъдни ограничения против новака поради потреблението на абревиатурата и емблемата на армейците. Освен това преди време основният управител на " червените` Стойчо Стоилов разгласи, че новият клуб е обитавал непозволено и в Б група, а в този момент такова е и влизането му в А група.
Мачът сред двата отбора ще бъде на Националния стадион " Васил Левски ", където ЦСКА 1948 семейства. Директорът на клуба Добрин Гьонов разгласи, че " мачът е рисков ". " Смятам, че това ще бъде един от най-гледаните мачове през сезона ", счита той.
Другият доста завладяващ конфликт от първия кръг на сезона е дербито на Пловдив сред " Ботев " и носителя на Купата на България " Локомотив ".
Новият сезон в българския футбол ще стартира с две седмици по-късно от плануваното - 7 август. Това беше решено след рекомендация на Медицинската комисия към БФС поради нараствания брой инфектирани футболисти с ковид.
Пълната стратегия за началото на сезона вижте в SportLive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР