Изтънченият кулинар Виктор Ангелов, който доскоро се изявяваше като жури

...
Изтънченият кулинар Виктор Ангелов, който доскоро се изявяваше като жури
Коментари Харесай

Грозен екшън: Шеф Ангелов се би с келнер в собствения си ресторант

Изтънченият кулинар Виктор Ангелов, който до неотдавна се изявяваше като жури в предаването „ Мастършеф ”, е имал физически конфликт със сервитьор в личния си ресторант. Заведението от много време събира защити клиенти с кулинарните си изкушения и се пръсва по шевовете от гости, само че преди седмица стана сцена на грозен конфликт, твърди " Хот Арена ", като се базира на очевидци без да цитира имената им.
Клиентите на ресторанта станали очевидци на скандална изцепка на един от сервитьорите, който се нахвърлил с юмруци върху началника си пред смаяните им погледи. Случката се разиграла преди десетина дни в пиков час, когато ресторантът както постоянно бил препълнен.

Изнервеният началник Ангелов сновял сред масите и мърморел на подчинените си, че не се оправят добре с работата – някои клиенти чакали поръчките си към този момент 40 минути, други мрънкали поради бавното обслужване.

„ За какво ви заплащам?! Размърдайте се малко! Хайде по-живо!”, юркал сервитьорите известният кулинар. Всички покорно понасяли нарежданията му, само че в разгара на вечерта един от келнерите не издържал и хвърлил таблата си върху Виктор. Агресивният акт бил съпроводен със звучни псувни и юмручни удари.

Докато осъзнае какво се случва, началник Ангелов към този момент бил халосан от келнера. Все отново той съумял да се изправи и да отвърне на нападателя си, а около физическата им кавга хвърчели супи и десерти из целия ресторант.

„ Добре, че се намесихме и ги разтървахме, че другояче следствията щяха да са доста по-сериозни. Момчето изглеждаше мощно ядосано. Очевидно чашата на търпението му от дълго време бе преляла, а може би бе използвал и алкохол”, описват очевидци на грозната сцена.

След като ги разтървали, сервитьорът демонстративно напуснал заведението и декларирал, че повече няма да му видят очите, а Виктор Ангелов се заканил, че ще го съди за нанесените вреди. Клиентите се разотивали - някои гласно изразили разочарованието си, други застанали на страната на началник Ангелов и единствено цъкали с език.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР