Изтънчен аристократ стана Георги Милчев-Годжи. Далеч от амплоато си на

...
Изтънчен аристократ стана Георги Милчев-Годжи. Далеч от амплоато си на
Коментари Харесай

Годжи отвори гурме магазин

Изтънчен благородник стана Георги Милчев-Годжи. Далеч от амплоато си на забавляващ публиката във "Вечерното шоу на Слави ", басистът от "Ку-ку бенд " дружно със брачната половинка си Надежда Дончева отвори фамилен магазин-галерия във Враца. Тя е в централната част на града, а гордите притежатели предлага бутиков алкохол и вино, красиви картини и антиквариат за ценителите. Бутикът ще изкушава врачани също и с домакински шоколад, споделят осведомени.

Един от най-интересните артикули, които фамилията ще предлага, е пречистено масло. То съдържа линолова киселина, която оказва помощ в отслабването и в битката против раковите кафези. Може да се употребява като крем за лице и тяло, маска за коса и консумация като гурме артикул. Надежда Дончевa роди на Годжи дъщеричка на 16 декември 2017 година Хората, които знаеха за идното раждане тогава, се брояха на пръсти.

Първата обществена фотография на фамилията пристигна шест месеца след раждането на Цвета, която е кръстена на майката на Годжи - баба Цветана. Тогава Надежда и музикантът станаха кръстници на децата на свои близки другари.

източник:България през днешния ден

фотография:архив
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР