Изстрелял репутацията на Manolo Blahnik на върха, превърнал чантата Fendi

...
Изстрелял репутацията на Manolo Blahnik на върха, превърнал чантата Fendi
Коментари Харесай

10 модни правила, които научихме от Кари Брадшоу

Изстрелял репутацията на Manolo Blahnik на върха, трансформирал чантата Fendi Baguette във безконечен аксесоар и наложил името на Патриша Фийлд като една от най-талантливите стилистки – модата в “Сексът и градът ” е освен запаметяваща се, тя е безконечна.

Ето за какво подбрахме 10 фешън мантри, които научихме от Кари и компания.

 10 секрети за стила, които научихме от Кари Брадшоу и „ Сексът и градът ”

Аксесоарите са алфа и омега на положителния стайлинг

Аксесоарите са завършекът на всеки ваш тоалет, по тази причина в никакъв случай не би трябвало да бъдат подценявани. Не би трябвало да мислите за тях като нещо, което се вижда единствено по корици на списания или се носи от филмовите звезди. Не е наложително да сте подчетано смели в избора си, просто постоянно се старайте да изберете точната чанта/ колие/ обеци, с цел да внесете автентичност.

Обличайте се съгласно повода 

Когато човек бърза или е на път, комбинацията дънки + тениска е допустимо най-изкушаваща. Ще се забавлявате доста повече обаче, в случай че се вдъхновите от мястото, в което се намирате и се облечеш в синхрон с неповторимата му атмосфера. Спомняте ли си типично парижкия аутфит, който Кари носеше, до момента в който беше във френската столица с руснака? Ето за това приказваме.

Вземете образец от безконечните фешън икони 

Когато Кари се срещаше с политик, тя почерпи ентусиазъм за облекото си от Джаки Кенеди, с цел да е сигурна, че ще е облечена уместно за ролята си на половинка на посланик. Не е наложително да излизате с политик, с цел да последвате образеца й. Модните икони като Джаки Кенеди или Грейс Кели могат да предложат задоволително образци за типичен визии, които постоянно ще ви влязат в приложимост.

Носете запаметяващи се бижута

Кой сподели, че иглите към този момент не са на мода? Една огромна брошка, носена по верния метод е нещото, което ние назоваваме “запомнящо се украшение ” и може да промени цялостната ви визия до неразбираемост. Важното е да сте изобретателна и да не се страхувате сама да измисляте разнообразни комбинации с аксесоарите си. Инвестирайте в типичен неща, които биха могли да вземат участие в разнообразни ансамбли.

Осмелете се да комбинирате продукти от разнообразни стилове

Стилът на Кари Брадшоу е олицетворение на “mix and match ”. Дори да не сте толкоз смела в комбинирането на разнородни стилове, въпреки всичко можете да вземете образец от героинята и да ги възпроизведете по ваш личен метод. Без значение дали ще се спрете на комбинацията сред по-ежедневни и вечерни облекла, или ще изберете забавен микс от принтове – импровизирайте!

Комбинирайте бяло със злато (и не се опасявайте от едноцветното)

Белият цвят и златните аксесоари са съвършена композиция, хващат окото и са доста хармонични. Същото се отнася за едноцветните дрехи, просто би трябвало да изберете верния звук, който няма да е досаден.

Сдобийте се с забавен клъч 

Оригиналната чанта постоянно прави положително първо усещане и може изцяло да промени метода, по който изглеждате. Една чанта клъч е съвършеното решение за сутрините, когато всичко ни наподобява сиво. Запомнете, че разликата от просто симпатичния и същински истинския стайлинг са точно дребните елементи.

Не бягайте от принтовете

Най-простичкият метод постоянно да сте добре облечена е да инвестирате в неща, които сами по себе си изпъкват. Принтовете са тъкмо в тази категория – постоянно се виждат и могат да се носят на всички места.

Рециклирайте дизайнерските продукти

Ако ориста в миналото ви се е усмихнала и сте се сдобили с дизайнерска рокля/обувки/ аксесоар на ликвидация или в положителния остарял Ebay, само че след края на сезона находката ви потъне в давност, това би било непочтено и още повече – непрактично. С малко въображение и с точните аксесоари можете да върнеш дрехата в дрешника си тъкмо както Кари направи с тази рокля на Galliano няколко години, откакто към този момент я бяхме видяли да носи.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР