Изстрелване на увеселителни ракети за Нова година в Швеция утре

...
Изстрелване на увеселителни ракети за Нова година в Швеция утре
Коментари Харесай

Ракети-фойерверки за Нова година в Швеция само с разрешително

Изстрелване на увеселителни ракети за Нова година в Швеция на следващия ден е позволено единствено при изкаран курс и надлежно позволение. Законът влезе в действие на 1 юни 2019-та и в този момент ще бъде прибавен за първи път.

Ракетни фойерверки в небето на Швеция може да се изстрелват единствено с контролни стикове, които подсигуряват сигурност. Законът планува търговците на дребно да продават единствено на притежателите на позволение, което се получава след изкаран 10-дневен заплатен курс към общината.
Улф Броман - специалист по пиротехника: Мнозина мислят за занимателно да изстрелват тези неща против други хора, да ги държат, до момента в който горят или да ги слагат в бутилка от шампанско, която пада. Изобщо не е радостно, в случай че фойерверкът тръгне в неверна посока.
Преди влизането в действие на закона обилни количества увеселителни ракети бяха разпродадени с огромно понижение. Въпреки че хората са наясно със възбраната, на следващия ден вечер мнозина ще я нарушат с насъбраните ресурси. До ограничаващите ограничения се стигна поради редица случаи на обстрел против служители на реда, влакове и събирания на хора в новогодишната еуфория.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР