Изслушванията предизвикаха голям обществен интерес, пише Bloomberg. Половин час преди

...
Изслушванията предизвикаха голям обществен интерес, пише Bloomberg. Половин час преди
Коментари Харесай

За НЛО или: „Американският народ заслужава да знае какво се случва в нашето небе”

Изслушванията провокираха огромен публичен интерес, написа Bloomberg. Половин час преди началото им, двата коридора в офис постройката на Капитолия се извършиха с тълпи хора, чакащи да влязат в залата. Мнозина считат, че общественото слагане на тематиката за НЛО пред Конгреса приказва за евентуална заплаха. Свидетелстващите - пенсионираният сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ Дейвид Груш и някогашните военни водачи Райън Грейвс и Дейвид Фравор - бяха посрещани с овации.

Тримата описаха пред Конгреса за срещите си с високотехнологични летящи обекти, чието наличие във въздуха не може да се изясни. Пилотите описаха неочаквани светлини, безмълвие пред опитите за контакт и комплицирани маневри, осъществявани от загадъчните летателни апарати. Един от изслушаните уточни, че държавното управление на Съединени американски щати скрито пази парчета от извънземен галактически транспортен съд, само че Пентагонът постоянно е отричал да разполага с сходни свидетелства.

Изслушването продължи два часа и половина, само че като цяло изнесените данни не прибавят нищо ново към обявеното към този момент в медиите. Въпреки това,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР