Изслушване на служебния министър на правосъдието Крум Зарков за основанията

...
Изслушване на служебния министър на правосъдието Крум Зарков за основанията
Коментари Харесай

Депутатите викат Крум Зарков за вилата на Гешев и охраната на Сарафов

Изслушване на служебния министър на правораздаването Крум Зарков за основанията и периода на предоставената защита от Бюрото за отбрана на магистрати към Министерството на правораздаването на заместник-главния прокурор Борислав Сарафов, планува проектопрограмата за работа на Народното събрание, оповестена на интернет страницата на Народното събрание, написа " 24 часа ".

 

Искането за чуването е на съпредседателя на ПГ на „ Продължаваме промяната “ Николай Денков. Зарков ще би трябвало да отговори и за стопанисването и потреблението на парцел, възложен от Висшия правосъден съвет, в „ Боровец “, прочут като „ Регентска къща “, еднолично от основния прокурор.

 

В проектопрограмата е и чуване на шефа на Националната експертна лекарска комисия (НЕЛК) Ани Александрова за проблеми на хората с увреждания, свързани с НЕЛК и Териториалните експертни лекарски комисии (ТЕЛК).

Вносител е Деница Сачева от ПГ на ГЕРБ-СДС.

 

Предвижда се да бъде изслушан заместител министър-председателят по публичния ред и сигурност и длъжностен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев по отношение на изнесена от основния прокурор Иван Гешев и заместник-главния прокурор Борислав Сарафов в общественото пространство информация за осъществени закононарушения, в това число за целеустремено и противоправно закъснение на наказателни производства. Вносител е Кирил Петков от ПГ на „ Продължаваме промяната-Демократична България “.

В проектопрограмата е и постоянният петъчен парламентарен надзор.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР