Изследванията в световен мащаб показаха кои са най-популярните имена в

...
Изследванията в световен мащаб показаха кои са най-популярните имена в
Коментари Харесай

Това са най-популярните женски имена в света

Изследванията в международен мащаб демонстрираха кои са най-популярните имена в света, без значение от културните разлики и традиции.

Проучването включва страни от Европа, Съединени американски щати, Канада и Австралия. По-долу е даден лист на интернационалните женски имена, които са отпред на известността във всички страни по света:

Mиа - Просто и малко име, спечелило родителите по целия свят. Миа е шестото име в Съединени американски щати, второ в Германия, първо в Англия, Австралия, Хърватия, Мексико, Австрия, Норвегия и Словения.

София - Това е име, което на гръцки значи мъдрост. Това е номер едно в Съединени американски щати, както и в Шотландия и Северна Ирландия. Второ място е в Холандия, а четвъртото - в Италия и Дания.

Оливия - Име, което разпространява Шекспир за сантименталната драма " Дванадесет нощи ". Това име е обвързвано с маслиновия клон и съставлява знак на мира. Това име в Англия, Уелс и Шотландия е на второ място, а номер едно в Хавай.

Ема - Това е остаряло немско име, което значи цялостна. Името е номер едно в Белгия, Финландия, Франция, Германия и Норвегия, до момента в който второ в Канада и трето в Ирландия.

Изабела - Неговата елементарност го прави известно в целия свят и е най-много в Англия, Канада, Бразилия, Нова Зеландия, Дания, Испания, Австралия, Швеция и Ирландия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР