Изследванията показват, че закупуването на изцяло електрическа кола може действително

...
Изследванията показват, че закупуването на изцяло електрическа кола може действително
Коментари Харесай

Електромобилите са екологични само ако ги карате много!

Изследванията демонстрират, че закупуването на напълно електрическа кола може фактически да усили въглеродния ви отпечатък, в случай че водачите не надвишават избран предел от пробег. Няма подозрение, че електрическите автомобили са по-добри за околната среда що се отнася до излъчванията от ауспуха, само че проучванията демонстрират, че производството на акумулатори съставлява проблем при сравняване на електрически автомобили и коли, оборудвани с ICE.

За да бъдат електрическите автомобили потребни за околната среда, водачите би трябвало да преминат избран предел на пробег, само че доста семейства не карат новите си електрически автомобили задоволително, с цел да компенсират излъчванията от производството на своите напълно електрически коли. Проучване на Харвард споделя, че хората, които рядко карат, са по-добри за околната среда с транспортно средство, оборудвано с ДВГ, което отделя повече CO2 през целия си живот, само че заобикаля мощно замърсяващия развой на произвеждане на акумулатори.

В последна сметка всичко опира до изминати километри - с цел да могат електрическите автомобили да доближат своя капацитет за понижаване на излъчванията, пробегът им би трябвало да е сред 28 069 и 68 160 благи /46 и 110 хиляди км/. Въпреки това, доста семейства продават колите си, преди да стигнат до там.

Това е по този начин, тъй като батериите, които зареждат електрическите автомобили, са виновни за голям дял от излъчванията по време на индустриалния развой. Проучването преглежда дотациите и по какъв начин държавното управление на Съединени американски щати подтиква притежаването на EV. Авторите заключават, че дотациите са склонни да „ текат към заможните “, което подтиква неверните купувачи.

Трудно е да се твърди, че няма неверни купувачи, защото страната се стреми да усили потреблението на EV по публичните пътища, само че има какво да се каже за приоритизирането на продажбите на използвани EV – изключително когато тези коли едвам доближават нужния пробег, с цел да осъществят своите екологични преимущества.

Според изследването доста електрически автомобили се купуват като втори автомобил, само че остават най-вече неизползвани. Работата с електрическите автомобили е, че колкото повече ги използваме, толкоз повече се демонстрират преимуществата им. Но има доста спънки за тяхното потребление, даже измежду притежателите на електрически автомобили, които са лимитирани от наличните сега мрежи за зареждане.

Авторите на изследването от Харвард оферират насоки за политиката, която предлага стимулиране и на продажбите на електрически автомобили втора ръка, като администрацията добави данъчни заеми за употребявани електрически автомобили посредством Закона за понижаване на инфлацията. Сега създателите оферират да се прибавят тласъци за електрически автомобили, които ще отидат за хора, които фактически карат колите си задоволително, с цел да доближат условията за пробег, с цел да се видят изгодите за околната среда от електрическите автомобили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР