Изследванията показват, че домашното обучение може да накара децата да

...
Изследванията показват, че домашното обучение може да накара децата да
Коментари Харесай

Знаменитостите, които не са пуснали децата си на училище

Изследванията демонстрират, че домашното образование може да накара децата да се радват на " по-високо задоволство от живота " и може да не им се отрази отрицателно по обществен или прочувствен метод. Това е по този начин, тъй като образованието вкъщи също се смята за обществено и даже може да накара децата ви да реализират повече неща в живота. Изборът на домашно образование обаче е мъчно решение. 

Вижте кои са звездите, избрали за своите деца: 

1. Уил и Джейда Смит 

Уил и Джейда са съгласни, че домашното образование на децата им е от значително значение за тяхното благоденствие. Решението да образоват децата си отвън учебната среда идва поради графика им за пътешестване - само че те също по този начин имат вяра, че учебната система е " предопределена за индустриалната ера " и всички ние сега сме в софтуерна ера. Те не желаят децата им да запомнят, а в действителност да учат.

2. Крис и Кейтлин Дженър

Кендъл и Кайли се представяли зле в учебно заведение , тъй като постоянно пропущали часовете и не били изключително изобретателни в ежедневната учебна среда, което ги карало да бъдат незаинтересовани да продължат.

Те обаче кандидатствали в организация за домашно образование, наречена Novel Education, която оказва помощ на хора, които пътуват доста. Те имали опцията да изберат курсовете, които желаят да минат, което им се сторило отлично. 

3. Анджелина Джоли и Брад Пит

Анджелина Джоли има вяра, че " живеем в друга ера и просветителната система не е настигнала нашите деца или нашия метод на живот ". Тъй като фамилията пътува доста, тя желае децата й да вършат други неща като визити на музеи или четене на книги, които обичат, вместо просто да си пишат домашните. 

Анджелина също не желала осиновените й деца да не помнят културата си. Тя желала те да научат повече за своите етноси. Затова тя наела виетнамски преподавател и преподавател с африкански генезис. 

4. Том Круз и Кейти Холмс 

Кейти Холмс и Том Круз са много заети с работните си графици, тъй че домашното образование на щерка им Сури било идеалното решение. Сури има преподавател, който е с нея всеки ден и те намират това образование за доста потребно и удобно. 

5. Дженифър Лопес и Марк Антъни

Дженифър Лопес има 2 близнаци, Еми и Макс. Тя има вяра, че те са щастливи деца. Дженифър споделя, че най-важното за тях е да прекарват време с майка си, с цел да не се усещат изоставени от родител, по тази причина домашното образование е превъзходен вид за фамилията.

6. Гуинет Полтроу и Крис Мартин

Гуинет и Крис считат, че в английската просветителна система " липсват обичайни детайли на класическата мисъл и образование ". Те желали учителят да бъде комичен, състезателен, млад, неналожителен и да се любува на живота.

Те очаквали учителят да пътува с тях на всички места и да учи децата им, Apple и Moses - предлагайки неща като гръцки, латински и френски, дружно с уроци по ветроходство и тенис.

7. Майкъл Джексън

Децата на Майкъл Джексън били обучавани у дома, до момента в който той бил жив. Той споделил на щерка си Парис, че тя може да направи всичко, което я прави щастлива, " астронавт, ветеринар, здравна сестра, няма значение ".

През първите 12 години от живота си тя е била на домашно образование и единствените взаимоотношения, които е имала, са били с членове на фамилията си или други възрастни. Тя споделя, че няма никакви обществени умения и е трябвало да се учи доста бързо, само че е станала много добра в това през годините.

8. Ричард Уилямс

И Серина Уилямс, и нейната сестра Винъс били подготвени у дома от татко си Ричард. Тъй като кариерите им са основани на спорт, за тях било от решаващо значение да се съсредоточат повече върху тениса, тъй че татко им ги обучавал вкъщи от началното учебно заведение до гимназията. Така имали повече време да насочат вниманието си към тениса.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР