Изследвания, ръководени от ректора на турския университет Тургут Йозал д-р

...
Изследвания, ръководени от ректора на турския университет Тургут Йозал д-р
Коментари Харесай

Кайсиевите ядки могат да помогнат в борбата с рака

Изследвания, ръководени от ректора на турския университет „ Тургут Йозал ” доктор Айсун Бей Карабулут , сочат, че кайсиевите ядки могат да оказват помощ при лекуването на някои болести, в това число рак, съобщи БГНЕС.

Според изследването горчивите кайсиеви ядки съдържат субстанции, унищожаващи раковите кафези, като в същото време оказват помощ за възобновяване на здравите. Това дава вяра на милиони пациенти, диагностицирани с рак по целия свят.

Университетът е стартирал проучванията преди няколко години . Карабулут съобщи, че са почнали производството на хранителни добавки с пробиотичен дестилат от кайсия, наименуван " Кайзир ”. Патентът е публикуван от Турския патентен институт.

Карабулут съобщи, че по време на индустриалния развой ядките минават през детоксикация.

" По време на производството ние подсигуряваме, че резервираме дейните антиоксиданти , които са потребни за здравето, и ще се отървем от цианида в горчивите кайсиеви ядки. Този артикул би бил потребен и за попречване на рака ", сподели той.-->

Карабулут добави, че новият артикул потвърдено оказва помощ за понижаване на стрес а.

Лекарите от турския университет създават и други артикули от кайсиеви ядки като да вземем за пример козметика за битка със стареенето на кожата . Приходите от научните им разработки и патенти ще бъдат предопределени за стипендии на техните студенти.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР