Изследването е проведено преди хакерската атака в НАП, в периода

...
Изследването е проведено преди хакерската атака в НАП, в периода
Коментари Харесай

Евелина Славкова разкри кои са най-неодобряваните политически лидери

Изследването е извършено преди хакерската офанзива в Национална агенция за приходите, в интервала 9-16 юли. По отношение на бъдещето на България, 55% от българите са оптимистично настроени, 35% песимистично настоени. От май месец насам оптимистите са повече. Това съобщи Евелина Славкова от Изследователски център „ Тренд “ в утринния блок на Българска национална телевизия.



"44% от българите са песимистично настроени от това, че държавното управление ще изкара цялостен мандат. 23% не могат да преценяват за бъдещето на държавното управление. Победата от евроизборите обаче усилиха доверието в държавното управление ", сподели още тя.



"Бойко Борисов продължава да е най-одобряваният водач с 36%. Президентът липсва, тъй като не е водач на партия. На второ място е Каракачанов, а на трето Нинова. С най-високо отрицание е Мустафа Карадайъ, след него е Волен Сидеров ", разкри Славкова.



"Близо 70 % утвърждават измененията импортирани от ГЕРБ за намаляването на партийната дотация ", добави тя.



Проучването е по поръчка на вестник "24 часа " и е осъществено в персонални изявленията с над 1000 души на възраст над 18 години.



(Снимки: Тренд/ БНТ)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР