Изследване: YouTube и Snapchat изпревариха Facebook сред младитеНово изследване на

...
Изследване: YouTube и Snapchat изпревариха Facebook сред младитеНово изследване на
Коментари Харесай

Изследване: YouTube и Snapchat изпревариха Facebook сред младите
Изследване: YouTube и Snapchat изпревариха Фейсбук измежду младите
Ново проучване на центъра за проучвания Пю демонстрира, че обществената платформа Фейсбук (Фейсбук) бива изпреварвана от други три приложения измежду американските младежи.

Според годишното проучване на центъра, в което са взели участие американски младежи на възраст от 13 до 17 години, трите най-популярни приложения са: YouTube (Ю туб), Instagram (Инстаграм) и Snapchat (Снапчат). Едва на четвърто място се подрежда Facebook.

В същото това проучване се вижда, че младежите имат относително неутрално мнение за въздействието на обществените мрежи над тях. 45% от запитаните дават отговор, че обществените мрежи нямат въздействие над тях и техните връстници, 31% считат, че обществените мрежи имат позитивно въздействие, а 24% считат, че обществените мрежи въздействат зле.

Според изследването излиза наяве, че близо 95% от младежите в Съединени американски щати имат достъп до интернет посредством техните телефони, а единствено 88% дават отговор, че това се случва и посредством домашния компютър. И защото достъпът до интернет от телефона е доста елементарен се оказва, че 45% от американските младежи са съвсем непрестанно в интернет, за разлика от преди 4 години, когато броят на децата стоящи съвсем непрестанно в интернет е бил съвсем два пъти по-малък – 24%. /БГНЕС

Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР