Изследване по поръчка на германското правителство сочи, че притокът на

...
Изследване по поръчка на германското правителство сочи, че притокът на
Коментари Харесай

Притокът на мигранти е довел до увеличаване на насилието в Германия

Изследване по поръчка на немското държавно управление сочи, че притокът на най-вече млади мъже мигранти е довел до увеличение на закононарушенията, съпроводени от принуждение, съобщи Асошиейтед прес.

В изследването, чийто създател е криминологът Кристиан Пфайфер, са употребявани данни от северната немска провинция Долна Саксония. Целта му е била да направи оценка на последствията от бежанския приток върху престъпността през 2015 и 2016 година

Според проучването, закононарушенията с принуждение в Долна Саксония са нарастнали с 10,4 % през тези две години - нещо, което се изяснява съвсем напълно с напора на бежанци.

Отбелязва се, че пътуващите сами млади бежанци, които са най-вече мъже, е по-вероятно да извършат закононарушение, в случай че сметнат бъдещето си за безнадеждно, както и че множеството от тях са от мюсюлмански страни, " характеризиращи се с мъжка доминация ".

Изследването удостоверява нуждата от по-големи старания за интеграцията в Германия, разяснява говорителка на министерството на фамилията, възрастните хора, дамите и младежта.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР