Изследване, оповестено наскоро, показа, че повечето българи асоциират така наречения

...
Изследване, оповестено наскоро, показа, че повечето българи асоциират така наречения
Коментари Харесай

Смарт телевизор от Лондон за "Полигона" - какво показа черният петък

Изследване, оповестено неотдавна, сподели, че множеството българи асоциират по този начин наречения черен петък с онлайн извършване на покупки. Това е обяснимо поради нападателните реклами на понижения, идващи таман от онлайн платформите. По традиция един от най-големите електронни търговци в района eMAG.bg регистрира интереса на потребителите след прекосяването на черния петък. Резултатите демонстрират, че българите в чужбина са били доста дейни при поръчките на артикули за околните си в България.

Тази година платформата осъществя поръчки на стойност над 40.78 млн. лева (9% покачване по отношение на 2018 г.), като онлайн са поръчани над 273 950 продукта, както от eMAG, по този начин и от 2 000-те сътрудници в маркетплейс платформата (в нея други търговци оферират продуктите си - бел. ред.).

Андрей Попеску, шеф на eMAG България разяснява, представен от компанията, че тази година акцията демонстрира възходящото доверие и упования към акцията, с увеличаващи се индикатори както за визити, по този начин и за брой на направените поръчки и цената им.

" Нещо повече, забелязахме доста висок интерес в цялата страна, а също и от българската диаспора, при която хора от над 80 страни по целия свят избраха да се включат в Black Friday и да създадат поръчки за фамилиите си в България ". Компанията дава образци с поръчан от Лондон смарттелевизор за софийския квартал " Полигона " или заплатен в Амстердам преносим компютър, който ще бъде доставен на български адрес. По брой поръчки, направени от чужбина, за доставка в България Лондон се подрежда преди всичко, следван от Фарнкфурт и Виена.

В пика на акцията на платформата са били регистрирани 182 734 гости по едно и също време. Златната минута (с най-вече поръчки) е в 7:08 ч. сутринта, когато са направени 1 040 поръчки. В рамките на деня над 72% от 2.23 милиона визити са били направени от мобилни устройства, знак, че клиентите избират варианти за извършване на покупки, които са лесни за прилагане когато и да е и без значение къде се намират. По време на Black Friday 2019 са посетени 37 милиона подстраници като офертите са привлекли 22 351 нови клиенти онлайн, които са поръчали нещо за първи път от този магазин.

Данните демонстрират, че поръчки на най-висока стойност са поръчани от софийския квартал " Лозенец " - 67 035 лева, следван от Велико Търново - 10 320 лева и Бургас - 8 855 лева

Без изненада в челната тройка на най-поръчваните артикули са тв приемниците, преносимите компютри и мобилните телефони. На четвърто място са дребните електроуреди и домакинските уреди.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР