Изследване на зъбите на Хитлер потвърждава, че той не е

...
Изследване на зъбите на Хитлер потвърждава, че той не е
Коментари Харесай

Зъбите на Хитлер слагат край на конспирациите, свързани със смъртта му

Изследване на зъбите на Хитлер удостоверява, че той не е избягал с подводница в Аржентина, нито пък се е укривал в база на Антарктида.

Адолф Хитлер е имал извънредно лоши зъби, излиза наяве от проучване на екип френски учени. Научният труд, чиито резултати изглеждат като следващия малък подробност към нацисткия водач, в действителност е доказателство за това, че Хитлер фактически е умрял през 1945 година.

Наскоро френски патолози получиха позволение да изследват няколко от зъбите на Хитлер, които се съхраняват в Москва и които са били открити в Берлин през май 1945 година. Това единствено по себе си е сензационно: за първи път руснаците позволяват непознати представители да изследват останките на Хитлер. Изводите на учените бяха оповестени преди две седмици в European Journal of Internal Medicine:  " Зъбите са достоверни. Според нас няма никакво подозрение, че Хитлер е починал през 1945 ", споделя ръководителят на екипа Филип Шарлие.

Заключенията на патолозите , оповестени в профилираното списание потвържджават данните на персоналния ортодонт на Хитлер . По зъбите не са открити следи от консумация на месо, което още един път потвърждава, че той е бил вегетарианец .
 Хитлер Gettyimages-->
Да сложим завършек на тайните теории

Новите доказателства би трябвало да сложат край на тайните теории, свързани със гибелта на Хитлер - като изказванието, че се е избавил и е избягал в Латинска Америка. " Ние доказахме, че Хитлер не е избягал с подводница в Аржентина, нито пък се е укривал в тайна база на Антарктида или на Луната ", споделя Шарлие. Земният път на Хитлер е завършил със самоубийството му в обсадения Берлин, в което се кълнат всички уважаващи себе си историци.

На 30 април , когато Хитлер поставя завършек на живота си, Червената войска е била единствено на 500 метра от неговия подземен команден център в сърцето на Берлин. Обкръжен от всички страни, той разбира, че това е краят. В ранните следобедни часове Хитлер се отдръпва в персоналните си палати дружно с дългогодишната си другарка и брачна половинка от два дни - Ева Браун. Там двамата гълтам капсули с цианид , след което се прострелват. В 15:15 часа безжизнените им тела са открити до тези на двете им кучета. Знаейки как са постъпили италианците с Бенито Мусолони, приживе Хитлер дава точни инструкции какво да направят с тялото му, с цел да не бъде осквернено - то е изнесено от бункера и изгорено.

На 5 май руските войски откриват овъглено тяло в кратера, издълбан от избухнала бомба, което те разпознават като тленните остатъци на Хитлер. " Тялото е било разпознато точно с помощта на мощно развалените му зъби ", споделя правосъдният патолог Марк Бенеке. Той прибавя, че най-вероятно и прословутият му неприятен мирис се е дължал точно на неприятните му зъби и болните му венци. 

За разпознаването на тялото на Хитлер руснаците употребявали познанията на асистент-зъболекарката Кейт Хойзерман. Тя снела зъбния статус на натрупа и установила съществуването на необичайна зъбна протеза и странни мостове. По-късно персоналният ортодонт на Хитлер Йоханес Блашке е удостоверил пред съдружниците наблюденията на Хойзерман. " Зъбите му са били в толкоз неприятно положение, че зъболекарят му е трябвало да стои до него в бункера ", разказала по-късно Любов Сум, внучка на Елена Ржевская. Навремето Ржевская е превеждала на Хойзерман.

Как " доктор Менгеле клонира Хитлер "

Руското военно командване поверило зъбите на Хитлер не на някой боец, а точно на Ржевская. Вероятността някой от бойците да се напие и да загуби скъпата находка била прекомерно огромна. И в действителност, тя се справила със задачата - отнесла зъбите в Москва. И въпреки за руснаците да не е имало никакво подозрение, че Хитлер е мъртъв, Сталин наредил информациите по тематиката да бъдат подбрани по този начин, че да подклаждат подозренията и теориите, че в последния миг западните съдружници били помогнали на Хитлер да се избави. Руснаците нарекли тази дезинформационна акция " Операция мит ".

" Сталин, напълно явно, е желал хората да отъждествяват Запада с нацизма, карайки ги да мислят, че британците или американците са укривали Хитлер ", написа историкът Антъни Бийвър в книгата си " 1945: Падането на Берлин ".

Умишлено тиражираната неистина от Сталин и фактът, че други авторитетни нацисти - като Адолф Айхман или Йозеф Менгеле - действително са съумели да избягат в Южна Америка, стоят в основата на тайната доктрина, че Хитлер е съумял да се избави. Този сюжет е залегнал и във филма  " Момчетата от Бразилия " от 1976 година: в лентата избягалият в Бразилия доктор Менгеле съумява да клонира Хитлер като част от скришен нацистки проект за възвръщането на величието на Третия райх.

И още:

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР