Изследване на учени от университета на Джорджия показа, че бракът

...
Изследване на учени от университета на Джорджия показа, че бракът
Коментари Харесай

По-бедните хора са по-щастливи в браковете си

Изследване на учени от университета на Джорджия сподели, че бракът може да направи щастливи само двойки, чиито общи приходи са по-малко от 60 000 $ годишно, заяви Лайф.

Според създателите на проучването, сходен индикатор подтиква хората да се грижат повече един за различен, да имат общ бюджет и да разискват умерено огромните финансови загуби, предава Българска телеграфна агенция.

Бракът може да повлияе върху риска от меланхолия според от това какви приходи получаваш. Женените двойки с по-малко от 60 000 $ общ годишен приход са с по-малко признаци на меланхолия спрямо неженените хора с сходни приходи.

При това множеството от интервюираните над 3500 души на възраст сред 24 и 89 години дали отговор, че приходите от 60 000 и повече $ разрешават да се откажеш от брака.

Учените означават също, че в множеството случаи ниските приходи дават по-често опция на хората да избягнат ненужния стрес и да изискат помощ един от различен. По данни на учените, сходна връзка способства да се приспособиш бързо към психичните особености на колегата.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР