Изследване на кипърския Университет по хуманитарни науки, социални науки и

...
Изследване на кипърския Университет по хуманитарни науки, социални науки и
Коментари Харесай

Защо повечето мъже са необвързани?

Изследване на кипърския Университет по филантропични науки, обществени науки и право в Никозия даде отговор на въпроса „ Защо множеството мъже са необвързани “.

В изследването са включени над 20 000 отзиви, като най-често срещаното е „ неприятният външен тип “.

Ниското самочувствие и неналичието на доверие са на второ и трето място. Нежеланието за полагане на старания и загубата на интерес към връзките са на трето и четвърто, а на пето място се подрежда неналичието на обществени умения.

Менелаос Апостолу, началник на изследването, изясни, че мъжете имат усложнения поради метода, по който сантименталните взаимоотношения са се развили през вековете.

„ Необвъзраните мъже постоянно не имат нужните обществени умения. Днес те са нужни, тъй като изборът на сътрудник към този момент не е контролиран или насилствен, а хората би трябвало сами да намерят половинката си “, прибавя Апостолу.

В Топ 10 на аргументите влизат още интровертност, скорошна разлъка, травматични прекарвания от предходни взаимоотношения, липса на подобаващи жени и наднормено тегло.

Други отговори на запитването са удовлетворение от настоящето състояние, финансова неустановеност и боязън от обвързване.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР