Изследване, което установява, че малтретирането на виртуална вуду кукла, вместо

...
Изследване, което установява, че малтретирането на виртуална вуду кукла, вместо
Коментари Харесай

Британски учен: Човешката плът не е много хранителна

Изследване, което открива, че малтретирането на виртуална вуду кукла, вместо на началника ви, ще ви накара да се почувствате по-добре, без да ви донесе уволняване или да ви хвърли зад решетките, е измежду отличените с Антинобелова премия за 2018 година, оповестиха международните осведомителни организации.

Сред тазгодишните носители на Антинобелови награди са и японски доктор, който разкрил революционен нов способ да си направи самичък колоноскопия, английски преподавател по археология, който заключил, че човешката плът не е доста хранителна, австралийски екип, който открил, че хората, които купуват високотехнологични устройства, не могат да се разтревожат от упътванията за използването им и учени от университет в Испания, които изследвали резултата от викането и псуването, до момента в който карат.

Антинобеловите награди награди са спонсорирани от сп. "Годишник на невероятните проучвания " за комични, само че практични научни открития. Наградите на 28-ата годишна гала в Харвардския университет бяха връчени от същински Нобелови лауреати. Победителите, които пътуват до Масачузетс на лични разходи, получиха също като премия 10 милиона виртуални зимбабвийски $ без никаква стойност.

Всеки притежател на премия имаше разполагаем 60 секунди за благодарствено слово, преди 8-годишно момиче на сцената да се оплаче с думите "Моля ви, спрете. Омръзна ми ".

Линди Лианг, експертка по бизнес от университета "Вилфирд Лориър " във Ватерло, Онтарио, се специализирала в проучването на експанзията на работното място. "Искахме да разберем дали подчинените си отмъщават, когато са наранени “, сподели тя. „ Всички знаем, че в случай че крещиш по адрес на началника си, това е неприятно за кариерата ти. Така че каква функционалност има отплатата? ". Лианг не може да желае от хората да набият началниците си. Вместо това, в интернет тя демонстрира на хора вуду кукла с буквите на началниците им. Тогава тези хора имат опцията да употребяват топлийки, клещи, с цел да малтретират куклата. Заключението е, че хората се усещат по-добре, откакто са я малтретирали, или, по думите на Лианг, откакто чувството им за несправедливост е дезактивирано.

Джеймс Коул, преподавател по археология в университета в Брайтън, получи премията за проучването си върху канибализма. Коул заключил, че в случай че човек желае да похапне висококалорична храна, човешката плът евентуално не е най-подходящата за тази цел.
Лекторът открил, че равнището на калориите в човешката плът е по-ниско спрямо това в месото на животните, които предците ни са ловували.

Our Dr James Cole has won an Ig Nobel Prize! He received the award at @Harvard last night for his research into cannibalism and the calorific value of the human body: https://t.co/yPYnWUHT5N Many congratulations James pic.twitter.com/7KZ2E3l407
— University Brighton (@uniofbrighton) 14 септември 2018 година
Педиатърът Акира Хориучи от болничното заведение "Шова Инан " в Комагане, Япония, завоюва премията за проучването си, с което демонстрира, че човек може самичък да си направи колоноскопия. Хориучи употребява планиран за деца колоноскоп и остава прав, вместо да е в легнало състояние. Той не предлага хората да си вършат колоноскопия вкъщи. Той декларира чрез имейл, че хората се опасяват да им бъде направена колоноскопия и и че желал да им покаже какъв брой елементарно може да е това.

С Антинобелова премия бе отличено също проучване на двама американци за позитивния резултат от пътуването с увеселителни влакчета върху камъните в бъбреците, както и интернационално проучване за имитирането на шимпанзета от хора и за имитирането на хора от шимпанзета в зоопаркове.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР