Изследване, което установява, че малтретирането на виртуална вуду кукла, вместо

...
Изследване, което установява, че малтретирането на виртуална вуду кукла, вместо
Коментари Харесай

„Големите победители“, грабнали Антинобелови награди

Изследване, което открива, че малтретирането на виртуална вуду кукла, вместо на началника ви, ще ви накара да се почувствате по-добре, без да ви донесе уволняване или да ви хвърли зад решетките, е измежду отличените с Антинобелова премия за 2018 година, оповестиха международните осведомителни организации.
 
Сред тазгодишните носители на Антинобелови награди са и японски доктор, който разкрил революционен нов способ да си направи самичък колоноскопия, английски преподавател по археология, който заключил, че човешката плът не е доста хранителна, австралийски екип, който открил, че хората, които купуват високотехнологични устройства, не могат да се разтревожат от упътванията за използването им и учени от университет в Испания, които изследвали резултата от викането и псуването, до момента в който карат.
 
Антинобеловите награди награди са спонсорирани от сп. " Годишник на невероятните проучвания " за комични, само че практични научни открития. 
 
Наградите на 28-ата годишна гала в Харвардския университет бяха връчени от същински Нобелови лауреати. Победителите, които пътуват до Масачузетс на лични разходи, получиха също като премия 10 милиона виртуални зимбабвийски $ без никаква стойност.
 
Всеки притежател на премия имаше разполагаем 60 секунди за благодарствено слово, преди 8-годишно момиче на сцената да се оплаче с думите " Моля ви, спрете. Омръзна ми ".-->
 
„ Големите спечелили “, сграбчили Антинобелови награди
Линди Лианг, експертка по бизнес от университета " Вилфирд Лориър " във Ватерло, Онтарио, се специализирала в проучването на експанзията на работното място.
 
" Искахме да разберем дали подчинените си отмъщават, когато са наранени “, сподели тя. „ Всички знаем, че в случай че крещиш по адрес на началника си, това е неприятно за кариерата ти. Така че каква функционалност има отплатата? ".
 
Лианг не може да желае от хората да набият началниците си. Вместо това, в интернет тя демонстрира на хора вуду кукла с буквите на началниците им. Тогава тези хора имат опцията да употребяват топлийки, клещи, с цел да малтретират куклата.
 
Заключението е, че хората се усещат по-добре, откакто са я малтретирали, или, по думите на Лианг, откакто чувството им за несправедливост е дезактивирано.
 
Джеймс Коул, преподавател по археология в университета в Брайтън, получи премията за проучването си върху канибализма. Коул заключил, че в случай че човек желае да похапне висококалорична храна, човешката плът евентуално не е най-подходящата за тази цел.
 
Лекторът открил, че равнището на калориите в човешката плът е по-ниско спрямо това в месото на животните, които предците ни са ловували.
 
Педиатърът Акира Хориучи от болничното заведение " Шова Инан " в Комагане, Япония, завоюва премията за проучването си, с което демонстрира, че човек може самичък да си направи колоноскопия. Хориучи употребява планиран за деца колоноскоп и остава прав, вместо да е в легнало състояние.
 
Той не предлага хората да си вършат колоноскопия вкъщи. Той декларира чрез имейл, че хората се опасяват да им бъде направена колоноскопия и и че желал да им покаже какъв брой елементарно може да е това.
 
С Антинобелова премия бе отличено също проучване на двама американци за позитивния резултат от пътуването с увеселителни влакчета върху камъните в бъбреците, както и интернационално проучване за имитирането на шимпанзета от хора и за имитирането на хора от шимпанзета в зоопаркове.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР