Изследване доказва, че мъжете, които гледат често порно е по-вероятно

...
Изследване доказва, че мъжете, които гледат често порно е по-вероятно
Коментари Харесай

Кои мъже гледат порно?

Изследване потвърждава, че мъжете, които гледат постоянно порно е по-вероятно да се почувстват нещастни и незадоволени във връзките си. Това обаче не важи за дамите, написа БГНЕС.
Учените са провели метаанализ на 50 изследвания, изследващи връзката сред афинитета към порнография и задоволеността на индивида. Те обгръщат 50 000 души от 10 страни по света и адресират "междуличностните аспекти на половото и релационно задоволство и интраличностните аспекти на тялото и самозадоволяването ".
След направените изследвания учените са стигнали до извода, че гледането на порно от мъжете е непосредствено обвързвано с ниската степен на удовлетвореност в интимните им връзки. Но единствено при тях.
Оказало се е, че при дамите желанието за гледане на нецензурен материали не е по никакъв метод обвързано с щастието във взаимоотношенията им с колегата. Според учените от Университета в Индиана и Хавайския университет, причина за особеното въздействие на порното в половите взаимоотношения при двата пола е подбудено от обстоятелството, че мъжете си построяват по-лесно нереалистични показа за секса и след това остават разочаровани.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР