Изследване бе проведено във Великобритания. Средно може да се икономисат

...
Изследване бе проведено във Великобритания. Средно може да се икономисат
Коментари Харесай

Точно и ясно: Колко пестим при ремонта с части втора употреба

Изследване бе извършено във Англия. Средно може да се икономисат над 1000 английски лири (около 2 200 лева), а в някои случаи сумата надвишава 3000 английски лири.

Собствениците на коли може да икономисат много пари, в случай че при ремонта на колите си употребяват не нови, а рециклирани елементи, съставни елементи и елементи. До този извод са стигнали експертите от английската компания Warrantywise, занимаваща се с гаранционно обслужване на коли.

Изследователите са сравнили цените на ремонта с използването на новите аварийни елементи и рециклирани такива.

Било открито, че разликата в цената е просто колосална. В множеството случаи счупените съставни елементи на колите подлежат на възобновяване, което е много по-евтино, в сравнение с пазаруването на нови.

Колите, на които гаранцията към момента е в действие, се ремонтират единствено с нови елементи.

Собствениците на остарели коли обаче към момента не са задължени да вършат същото, по тази причина те може да икономисат, употребявайки рециклирани възли и елементи.

"Дилърите рядко ви оферират разновидности за ремонта, тъй като просто желаят да сменят старите елементи с нови. Но това не постоянно е оправдано.

Да се ремонтира колата може и за по-малко коли, при което качеството няма да пострада ", безапелационен е шефът на Warrantywise Лоурънс Уитакър.

За да видите образно какъв брой пари се пестят при използването на рециклирани елементи при ремонта на вашия автомобил, посетете auto.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР