Изследователите са открили, че що се отнася до продължителността на

...
Изследователите са открили, че що се отнася до продължителността на
Коментари Харесай

Добрите приятели са тайната на дълголетието

Изследователите са разкрили, че що се отнася до продължителността на живота, това е по-скоро за личностните черти и по какъв начин нашите другари гледат на тези черти, в сравнение с за това дали сме най-умните или най-богатите в групата. 75-годишно изследване откри, че възгледите на приятелите на участниците, в това доста, доста дълго изследване, са нещата, които са били тежки удари във връзка с дълголетието.
Мъжете, чиито другари ги смятаха за съзнателни и отворени, живееха най-дълго, а дамите, чиито другари споделиха, че са приятни и прочувствено постоянни, евентуално ще имат по-дълъг живот, макар че, тази доктрина работи най-добре за мъжете. 
 Зодии и другарство: Kакво да очаквате от всеки знак Зодии и другарство: Kакво да очаквате от всеки знак
Вижте какви другари са другите представители на Зодиака. 1. Овен Този знак е задоволително мощен, с цел да ви бъде другар от позицията...
В логиката на психиката има нещо, наречено Голямата петица личностни черти, които са „ необятните области и измерения “, под които попадат аспектите на човешката персона. Тези пет са невротизъм, наслада, почтеност, екстраверсия и неприкритост.
Въпреки че, евентуално е невротик да аргументи повече щета, в сравнение с изгода, това са другите качества на личността, които, в случай че са забележими за тези, които обичаме и за които се грижим, ще доведат до по-дълъг живот. Може да не се считаме за приятни или добросъвестни, само че в случай че приятелите ни кажат, че сме, тогава сме, и ще извлечем изгода от това.
За у дома? Заобикаляйки се с хора, които обичат и се грижат за нас, на всички места е ужасно. Ние освен се усещаме по-малко сами и подкрепени, само че тези хора, които мислят, че сме страхотни и могат да видят всички прелестни неща в нас, ни оказват помощ да живеем по-дълго и по-щастливо. Близките другари могат да видят в нас някои от нещата, които ние сами не можем да забележим и заради това сме принудени да признаем както положителните, по този начин и неприятните си точки.
Въпреки че, нашите неприятни точки може да не допринесат за увеличена дълготрайност на живота, тези положителни точки ще ни вкарат в нашите 80-те и 90-те години, в случай че оставим положителните неща да надвишават неприятните. По принцип това, което се свежда до това да бъдеш положителен човек, е билетът за постигане на зряла напреднала възраст, в случай че това е твоето нещо.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР