Изследователите от Resonance Consultancy класираха най-добрите градове в света с

...
Изследователите от Resonance Consultancy класираха най-добрите градове в света с
Коментари Харесай

Лондон е най-добрият град, показва световна класация

Изследователите от Resonance Consultancy класираха най-хубавите градове в света с население от над един милион. Bloomberg назовава изследването на Resonance Consultancy „ най-изчерпателното по рода си изследване; то разпознава градове, които са най-желани за локалните поданици, посетителите и предприемачите, а освен за туризъм ".

За да изберете къде да пътувате има доста описи, които класират най-хубавите градове в света. Но Resonance, консултантската група в региона на недвижимите парцели, туризма и икономическото развиване, желае да сътвори ранглиста, която е по-всеобхватна.

"Когато споделяме „ най-хубави градове “, това не е просто най-хубавият град за живеене, нито най-хубавият град за работа или туризъм. За всички тези фактори е належащо напречно сечение “, съобщи Крис Феър, основният изпълнителен шеф на Resonance Consultancy.

Всеки от градовете е класиран посредством потребление на композиция от съществени статистически данни (като Брутният вътрешен продукт и проценти на убийства) и качествени оценки като отзиви на локалните и посетителите. Проучването включва времето (средният брой слънчеви дни), сигурността (честота на убийствата), както и кварталите и забележителностите (по-специално броя на тези, които са предложени от локалните поданици и посетителите) и броя на дейностите, които може да се правят.

Класацията оглави Лондон , макар че Англия се готви за Брексит в края на този месец. Излизането на Англия от Европейския съюз коства на страната 170 милиарда $, като до края на годината Лондон ще загуби още 90 милиарда $, предвиждат икономисти от Bloomberg Economics.

Ню Йорк е градът със сребро на почетната стълбица. А бронза печели Париж.

В топ 10 ги следват Токио, Москва, Дубай, Сингапур, Барселона, Лос Анджелис и Рим.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР