Изследователите казват, че има 12 фактора за променлив начин на

...
Изследователите казват, че има 12 фактора за променлив начин на
Коментари Харесай

Деменция: 12-те фактора за променлив начин на живот, които биха могли да намалят риска от развитие на заболяване

Изследователите споделят, че има 12 фактора за изменчив метод на живот, които биха могли да понижат риска от развиване на деменция.

В съвсем половината от случаите, когато е намерено положение, има предотвратими аргументи за него, демонстрират проучванията. Но има фактори, които усилват риска, демонстрира изследване. Това може фрапантно да понижи таксите с 40%. Пиенето на повече от 10 халби или две бутилки вино седмично може да повлияе на възможностите ви за Алцхаймер. Посочват се също и удари по главата, породени от злополуки или спорт, както и живот на претрупан път.

Тези аргументи са добавени към девет други, които към този момент са разпознати. А „ мръсната дузина “ е ключът към битката с заболяването, споделят учени.

BristolLive оповестява Професор Джил Ливингстън от Университетския лицей в Лондон сподели: „ Нашият отчет демонстрира, че е във властта на политиците и обособените лица да предотвратят и забавят забележителна част от деменцията. “ Има благоприятни условия за влияние „ на всеки стадий от живота...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР