Изследователи създадоха гел, който се превръща в твърда обвивка във

...
Изследователи създадоха гел, който се превръща в твърда обвивка във
Коментари Харесай

Създадоха революционен гел, който разтопява рака

Изследователи сътвориха гел, който се трансформира в твърда обвивка навътре в туморите, забележими на компютърните томограми, и " разтопява " рака, което разрешава да се предложи кардинално ново универсално решение за лекуване на болестта.

Затова оповестява Mass General Brigham.

Течният гел, инжектиран непосредствено в твърдите тумори, освен взема решение казуса с бързото разпространяване на имунотерапевтичните медикаменти, само че също по този начин обезпечава образно удостоверение на тяхната целева доставка.

Многофункционалният гел, наименуван " Имигел ", съдържа имуностимулиращото лекарство имиквимод, утвърдено от Американското ръководство за надзор на качеството на храните и медикаментите и има съполимерна конструкция за следено освобождение на лекарството.

При миши модели на нормално резистентни ракови болести на дебелото черво и на млечната жлеза гелът, смесен с терапия с инхибитори на контролните точки, е довел до доста възстановяване на преживяемостта, предизвиквайки цялостна регресия както на лекуваните, по този начин и на отстранените тумори.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР