Изследователи са открили в катрените на Нострадамус споменаване за разгръщането

...
Изследователи са открили в катрените на Нострадамус споменаване за разгръщането
Коментари Харесай

Предсказание на Нострадамус: В Третата световна война Европа ще бъде завладяна от....

Изследователи са разкрили в катрените на Нострадамус споменаване за разгръщането на Третата международна война от страните. Средновековният предсказател е описал идни събития, които ще доведат до началото на огромен боен спор сред страните, оповестяват международните издания.

Учените са изследвали катрен, написан от средновековния вещател, и са разкрили редове, които евентуално демонстрират началото на световните събития.

Така да вземем за пример те са разкрили в пророчеството на Нострадамус напътствие за това, че основателят на Третата международна война ще стане „ източен крал “, узурпиращ властта в Европа. Освен това Нострадамус на два пъти загатва тези събития в своите пророчества, само че както нормално не показва съответни дати.

Нострадамус в катрените разкрива значима верига от събития, която стартира сега, когато на Земята настъпи прелом, предизвикан от галактическо тяло, доближило се към Земята. Когато това се случи, цяла Европа ще бъде превзета от китайско-източната войска.

За страдание откривателите не са разкрили други каквито и да е подсказки, които да хвърлят светлина върху притеснителните пророчества на Нострадамус и да дават и най-малка визия защо става въпрос в тях.

По времето, когато Нострадамус е живял, визията за света е била напълно друга, да вземем за пример Русия не е била считана за източна страна и е отнасяна към северните страни.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР