Изследователи от UK Domain направили статистика на топ милиардерите на

...
Изследователи от UK Domain направили статистика на топ милиардерите на
Коментари Харесай

Кои са зодиите с най-много милиардери

Изследователи от UK Domain създали статистика на топ милиардерите на 2020 от света, оповестени в листата на Форбс за милиардери и разкрили забавна поредност. Има някои  , при които има повече милиардери от други зодии.
Кои са зодиите, какъв брой милиардера има в света и за какво избрани характерности могат да оказват помощ да станем по-богати, по отношение на зодията:
Везни: 27 милиардера
Добрите, благи, чаровни Везни са хората, от които има най-вече милиардери?! Как по този начин, какво вършат толкоз?! Първо, Везните са положителни, благи и чаровни. Освен това, са обществени и дипломатични, което е належащо, с цел да построяват работни взаимоотношения, бизнес сътрудници и взаимоотношения. Везните, обаче, са подценявани. Те са извънредно интелигентни и наблюдателни, само че тъй като са чаровни и занимателни, хората ги подценяват. Те, също по този начин, построяват желязна воля и мощна отбрана към себе си.
Риби: 22 милиардера
Рибите са мечтатели, иноватори и актьори. Те основават нови неща, от които светът се нуждае и го вършат естетически красиво. Рибите, противоположно на доста стандарти, работят старателно и огнено, когато става въпрос за тяхна концепция и план. Те откриват своята цел и се трансформират в съсредоточени работохолици. Освен това, те са много гъвкави и отворени към оферти за напредък и придвижване напред.
Рак: 20 милиардера
За Раците финансовата сигурност постоянно е обвързвана с страстите им, тъй че те работят, икономисват и влагат с мисъл за бъдещето и сегашното си.
Телец: 20 милиардера
Телците работят със личното си движение, само че имат устойчивост, която малко хоа имат. Те постоянно имат концепция за по-голям комфорт, която съумяват да разработят сполучливо.
Лъв: 20 милиардера
Лъвовете мечтаят и работят самоуверено, само че и са великодушни души, които желаят да оказват помощ на останалите.
Скорпион: 16 милиардера
Скорпионите работят и живеят за концепцията си и по какъв начин могат да я трансфорат в триумф. Тяхната сила, религия и труд постоянно се възнаграждава, само че наклонността им да не имат вяра на хора ги спъва.
Близнаци: 15 милиардера
Близнаците са идейни и обществени, само че и разсеяни, неуверени и не приключват нещата, които стартират. Ако си изберат концепция и работят старателно, ще им е от изгода.
Овен: 15 милиардера
Овните са огнени, действени, самодейни, смели и интуитивни. Но, и са импулсивни, упорити, твърдоглави и хлапашки понякога. Ако съумеят да развиват самообладание и спестовност, ще е за тяхно положително.
Водолей: 12 милиардера
Водолеите са новаторските гении с концепциите за бъдеще. Не би ли трябвало да бъдат при започване на този лист? Те, също по този начин, вземат участие в ужасно доста акции и начинания за възстановяване на света. Много постоянно, те раздават парите, силата и труда си си към тях.
Дева: 11 милиардера
Практични, работливи, упорити, лоялни, Девите би трябвало да са сполучливи, нали? Девите постоянно работят за положително. Те имат положително, откровено сърце и в доста случаи работят в обществените среди и в помощ на хора, животни и света. Стига да вършат положително, те не са мощно амбициозни.
Стрелец: 8 милиардера
Стрелците са огнени дейци с големи фантазии и практични тактики. Защо е на дъното на листата, не би ли трябвало да има доста повече милиардери с тези сполучливи характерности? Падението на Стрелците е, че те са извънредно великодушни и постоянно дават обещание повече, в сравнение с могат да изпълнят. Често, те печелят пари, с цел да ги раздадат минути по-късно.
Козирог: 8 милиардера
Козирозите са едни от най-усърдни и работещи зодии. Защо е на последно място? Козирозите са мощно свързани с предишното и традициите. Много рядко, те ще сътворят нещо ново и автентично, по-скоро биха реновирали остаряла концепция или план. Освен това, те постоянно са традиционалисти дотам, че не биха приели нови хрумвания за маркетингова тактика, напредък или рецензия.
Източник на класацията можете да видите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР