Изследователи на паранормални явления съобщават, че с пътниците на китайската

...
Изследователи на паранормални явления съобщават, че с пътниците на китайската
Коментари Харесай

С пътничките на авиокомпанията Air China се случват страхотии! В една се всели демон, сърцето на друга спря по време на полет

Изследователи на паранормални феномени оповестяват, че с пасажерите на китайската самолетна компания " Еър Чайна " в послендо време се случва нещо необичайно и даже извънредно. Това написа Езорейтер.
Например, в събота на борда на самолета Boeing-787, летял по дестинацията Пекин-Лос Анджелис, на китайка ѝ станало неприятно, поради което капитанът на въздухоплавателния съд е трябвало изключително да кацне в летището Елизово в съветския град Петропавловск-Камчатский. Пристигналите на машината медици обаче не съумели да спасят дамата, която умряла от спряло сърце.



Изглеждало, че в случая няма нищо свръхестествено, само че два дни по-рано нещо сходно се случило по време на полета Пекин-Ченду на същата компания. На пътничка също ѝ прилошало, при което безусловно след 20 минути след излитането, поради което водачът решил да се върне на летището. Когато обаче 50-годишната китайка пристигнала в схващане, тя настояла да бъде изпратена в Ченду, където тя е желала да отиде, а не в болничното заведение.

" Има неща, които не са били по силите на медиците. Тялото ми е обладано от зли тъмни сили, по тази причина не ме пипайте и не се опитвайте да ми оказвате здравна помощ. По-добре да летим натам, накъдето се бяхме запътили ", безусловно е крещяла тя.



Сцената е записана на видео от свидетел на случая. Ето какво споделя той:

Жената първо изпадна в безсъзнание, пулсът ѝ съвсем спря, само че по-късно стюардеса ѝ постави кислородна маска. Тя се съживи, само че се държеше много необичайно, като че ли бе луда. Крещеше за дявола, който се е вселил в нея, че не желае да върви в болница, че неотложно би трябвало да отиде в Ченду.

Въпреки това, загадъчната пътничка била изпратена в болница, а самолетът отпътувал за Ченду след няколко часа. Ръководството на Air China към този момент не разяснява случката.

Странният случай с китайката на борда на самолета обаче продължава да бъде обсъждан в мрежата от откривателите на паранормалното, които са уверени, че не всичко е толкоз просто, като изцяло е допустимо, считат те, дамата да е била подложена на офанзива на тъмни сили, които постоянно проникват в човешкото тяло, изпълвайки го с болежка и трансформирайки индивида в своя играчка.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР