Изследовател с псевдоним MrMBB333 публикува необичаен видеоклип в канала си

...
Изследовател с псевдоним MrMBB333 публикува необичаен видеоклип в канала си
Коментари Харесай

Сензация в Антарктида: Изследовател откри изоставена подводница сред топящите се ледове ВИДЕО

Изследовател с псевдоним MrMBB333 разгласява необикновен видеоклип в канала си в Youtube, който демонстрира "подводницата ", която той разкрил в ледовете на Антарктида, оповестява Daily Star.
Виртуалният археолог откри мистериозна конструкция благодарение на услугата Гугъл Earth и показа своята доктрина с интернет потребителите.

Според теоретика на конспирацията цилиндричен обект, който наподобява на подводен транспортен съд, е напълно ясно забележим на картата. Може би е останал тук по време на Втората международна война. Той също по този начин твърди, че обектът има железен искра и също по този начин има "перки ", забележими в горната част.



Изследователят обръща внимание на обстоятелството, че в актуалната версия на "Google Earth " мистериозният обект не може да бъде открит. За да извършите това, би трябвало да се върнете през 2004 година към по-старата версия на услугата.

Нетизените бяха мощно впечатлени от това видео, което получи над 38 хиляди гледания. Някои от коментаторите допускат, че обектът наподобява повече на аероплан, а не на подводница. Друг консуматор добави, че това може да е изчезналият аероплан от малайзийския полет.

Един песимист допусна, че това е обща парейдолна заблуда и в действителност това е мразовит блок, който отразява слънчевата светлина.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР