Изряден абонат от Първомай стои без ток повече от месец,

...
Изряден абонат от Първомай стои без ток повече от месец,
Коментари Харесай

Защо изряден абонат стои без ток повече от месец?

Изряден клиент от Първомай стои без ток повече от месец, тъй като от енергото отхвърлят да реалокират електромера му.

Божко Атанасов няма ток от 33 дни. Причината – искане на представители на електроразпределителното сдружение да сменят електромерите. Служителите на EVN желаеха да сменят електромерите с нови – такива с отдалечено отчитане. С което аз не съм изключително склонен ”, изясни Атанасов.

Той е изискал неговият подобен да бъде изваден извън до входа на блока, в който живее. Междувременно поставил и катанец на таблото. „ Сложих го, тъй като залових двама чиновници на електроразпределителното сдружение самосиндикално да сменят два електромера и часовника, който сменя цената от нощна на дневна ”, изясни потребителят.

С това и блокирал достъпа на оторизираните лица от EVN. Според Крум Косев от сдружението това е нарушаване и е задоволителна причина за прекъсване на електрозахранването. „ Самоволното заключване на таблото е изрично нарушаване на нормативни актове и според нормативните условия това е задоволително съображение за прекъсване на зареждането ”, изясни служителят на електроразпределителното сдружение.

По случая е направена и инспекция от Районна прокуратура – Първомай. А междувремнно Божко Атанасов задоволява потребностите си от електрическа енергия посредством елемент.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР